Wonderland

Wonderland
Wonderland er et nyskapende spill, med masse inspirasjon fra Alice i eventyrlandet. I dette magiske spillet kan du velge mellom fire forskjellige jackpotter! Test ut spillet hos Jackpotjoy

Karakter Wonderland

[wc_skillbar title=”TOTALKARAKTER” percentage=”90″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”95″ color=”#6adcfa”]

jackpotjoy-wonderland

Anmeldelse Wonderland

Alice i Eventyrland er en ordentlig klassiker. Med Wonderland har denne fantasifulle sagaen blitt gjenskapt i et underholdende og fartsfylt spill. Det finnes så mye som fire ulike bonusspill, som i tillegg til saftige pengepremier, gir deg sjansen til å vinne fire ulike progressive jackpotter. Grafikkopplevelsen er veldig bra og det finnes flere spennende grafiske sekvenser som gir en enda deiligere spilleopplevelse. Vi er ikke overrasket over at nettopp Wonderland er blant de mest anerkjente spillene hos Jackpotjoy. Man får en følelse av at gevinstene kommer uvanlig ofte og det kreves sjelden altfor mange spinn før man havner i noen av de spennende bonusspillene.

Wonderland fortjener utvilsomt mer oppmerksomhet enn tidligere. Har du ikke spilt på denne spilleautomaten før så foreslår vi at du gjør det så fort du har anledning til det! For øyeblikket kan du bare spille Wonderland hos Jackpotjoy. Bli medlem hos Jackpotjoy så får du 100 kr å spille for – alt du trenger å gjøre er å registrere deg. Nesten for godt til å være sant – men det er det faktisk ikke!

 

SPILL WONDERLAND HOS JACKPOTJOY – FÅ 100 KR Å SPILLE FOR, KLIKK HER

Spille Wonderland

250x100jackpotjoy

Tema

Ikke overraskende er det “Alice i Eventyrland” som har vært inspirasjonen til temaet i Wonderland. Man ser dette på karakterene og utseendet. Så vidt vi vet er dette det foreløpig eneste spillet med samme inspirasjonskildeWonderlanda. Det føles ferskt og relativt nyskapende.

Design & grafikk

Grafikken minner litt om en blanding av tegneserie og barnebok. Designet er uvanlig sjarmerende og har en avslappende magisk glans ved seg. Ettersom det finnes så mange ulike funksjoner så er grafikken varierende, noe som gjør det enda mer interessant å spille.

Wildsymboler

Wildsymbolet er lett å kjenne igjen. Det er en liten rosa terte med teksten “Wild” på. Vanskelig å overse, med andre ord. Symbolet fungerer akkurat som wildsymboler vanligvis gjør, dvs. at de bytter ut alle andre symboler unntatt bonus/scatter.

SPILL BUBBLAREN HOS JACKPOTJOY – FÅ 100 KR GRATIS + 200 % BONUS KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

I Wonderland finnes det utrolig nok fire ulike spennende bonusspill og fire ulike, store progressive jackpotter hvor verdien avhenger av innsatsen din.

Kroketthagen
I dette bonusspillet konkurrerer Alice og hjerterdronninga i krokket. Velg en av karakterene, velg riktig bue og håp at du gjør rett valg. Her kan du vinne flere pengepremier.

Den Gale Hattemakerens teselskap
I dette spillet skal du klikke på de ulike tekannene og avsløre de skjulte pengepremiene.sliceteajackpoyjoy

Rosentrehagen

Gartnerkortet går ut på å male rosene røde. Dette gjøres for at dronningen ikke skal se feilen deres. Her er oppdraget å klikke på de hvite rosene og male dem rød.

Dronningens palass
Her får du se to kort foran deg. For å vinne mest penger må man helt enkelt velge ett av kortene og håpe at kortet ved siden av har en lavere verdi.

Jackpot i Wonderland
Du vinner jackpotten ved å fullføre spesifikke mål i respektive bonusspill. For eksempel, i krokketspillet skal du få fem pinnsvin med gullstjerner på magene sine. Jackpottens verdi avhenger av myntverdien din. En høyere innsats innebærer en større jackpot og en enda større vinnersjanse. Så hvis du har mulighet er det bra å satse litt ekstra!

Musikk & Lyd

Lydeffektene er herlige og bakgrunnsmusikken likeså. Musikken er uten tvil en stemningsskaper

Wonderland RTP

Return To Player (RTP) i Wonderland ligger på ca. 96,30% – helt klart godkjent. Følelsen er at gevinstene kommer regelbundet og at det ikke er veldig vanskelig å komme til bonusrundene.

Wonderland på mobilen

Det går faktisk veldig bra å spille Wonderland på smarttelefon eller nettbrett. Det er bare å logge inn på din Jacpotjoy-konto og spille direkte.

SPILL BUBBLAREN PÅ MOBILEN HOS JACKPOTJOY – FÅ 100 KR Å SPILLE FOR, KLIKK HER

Wonderland gratisspinn

wonderland-jackpotEttersom du som ny medlem hos Jackpotjoy får 100 kr i gratispenger trenger man egentlig ikke gratisspinn. Vi synes det er enda bedre å få gratispenger å bruke selv, i stedet for gratisspinn som er låst til et bestemt spill og en viss verdi. Hvorfor ikke utnytte din gratis bonus utelukkende på Wonderland?

Her har vi samlet alle gratisspinntilbudene på en og samme plass.

Wonderland bonus

Benytt deg av en bonus! Det er en brilliant måte å få ekstra mye å spille for. Som tidligere nevnt, får alle nye spillere hos Jackpotjoy hele 100 kr å spille for ved registrering. Når du gjør ditt første innskudd får du en bonus på 200 %, dvs. opptil 2000 kr. Det er på ingen måte noe dårlig tilbud.

Her kan du finne flere tilbud og bonuser. Gjør som veldig mange andre har valgt å gjøre. Utnytt deg av en bonus og maksimer dine vinnermuligheter!

Wonderland tips

Ett tips når det gjelder Wonderland er å testspille med litt mindre innsats de første snurrene. Når du har en bedre forståelse om hvordan spillet fungerer (og om du syns spillet er moro, så klart) kan du høyne innsatsene for større vinnermuligheter.

Visste du at?

      • Hos Jackpotjoy kan du faktisk spille helt gratis – syv dager i uken. Du finner spillet under fanen “Kampanjer”, og formålet er å fiske opp ulike symboler. På denne måten kan du vinne alt fra bonuspenger til gratisspinn.
      • Alice i Eventyrland ble publisert allerede i 1865.

For flere ordentlig gode bonuser, gå inn HER!

Av Erik Bråneryd Google+