Tiki mahiki

Tiki mahiki
Tiki Mahiki er en ekslusiv spilleautomat fra JackpotJoy. Med gevinster på opptil 1 million og et herlig karibisk tema er det ikke rart at det er en av JackpotJoys mest populære spilleautomater!

tiki-mahiki-slot

Karakter Tiki Mahiki

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”95″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”100″ color=”#6adcfa”]

 

Spill Tiki Mahiki

250x100jackpotjoy

 

 

 

Anmeldelse av Tiki Mahiki

TIki Mahiki er en eksklusiv spilleautomat som kun kan spilles hos JackpotJoy. Den er utviklet av JackpotJoy og regnes som et av deres mest populære spill. Navnet henspiller til en eksotisk opplevelse og det er akkurat det man får i denne herlige spilleautomaten. Den gjennomsyres av en Stillehavs-følelse og vi antar at de også har hentet inspirasjon fra Hawaii. For utenom det sjarmerende utseendet finnes det to spennende bonusfunksjoner og scattersymboler som kan gi ekstra gevinster. Selvfølgelig finnes det også typiske wildsymboler i dette spillet. Tiki Mahiki er en spilleautomat det er vanskelig å gå lei av. Det er ikke rart at det er den mest populære spilleautomaten på JackpotJoy. Underholdningsverdien er nemlig skyhøy og sjansene for gevinst er mange.

Du kan kun spille Tiki Mahiki hos JackpotJoy. Bli medlem allerede i dag og få 100 kroner i bonus for å prøve spillet!

SPILL TIKI MAHIKI HOS JACKPOT JOY – FÅ 100 KRONER GRATIS, KLIKK HER

Tema

Tiki Mahiki utspiller seg på en eksotisk paradisøy et sted i Stillehavet. Strendene er kritthvite og lagunene er turkise. Det er et ganske enkelt, men likevel utrolig sjarmerende tema.

Design & Grafikk

Grafikken er kanskje ikke den flotteste vi har sett. Det gjør at helheten føles ganske simpel. Enkelte foretrekker sikkert en noe “hetere” grafikk, men vi synes at tiki-mahiki-jackpotjoy-spelenkelheten i designen gjør det betydelig enklere å forstå.

Wildsymboler

Det er Tiki Mahiki-symbolene som er wildsymboler i denne spilleautomaten. Det erstatter alle vanlige symboler, unntatt scattersymbolene.

SPILL TIKI MAHIKI HOS JACKPOT JOY – 100 KR GRATIS + 200 % BONUS, KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

I Tiki Mahiki er det to ulike bonusspill. Det første aktiveres om du får tre kulefisk-symboler på samme innsatslinje. I dette bonusspillet skal du klikke på andre fargerike kulefisker hvor du kan finne kontantgevinster. Det er et ganske vanlig konsept der du fortsetter å klikke frem til du havner på en kulefisk som ikke gir noen gevinst.

Det andre bonussymbolet aktiveres ved hjelp av kokosnøttsymboler. Tre slike på samme innsatslinje aktiverer bonusspillet. Her får du i oppdrag å kløyve en tiki-mahiki-wild-bonusav tre forskjellige kokosnøtter for å på denne måten få en bonusgevinst.

Scattersymbolene gir gevinst uansett om de havner på en innsatslinje. Det må likevel være minimum tre stykker for å gi en gevinst. Tre scattersymboler gir 5x innsatsen, fire gir 25x innsatsen, og fem scatters gir hele 100x innsatsen.

Med tre ulike bonus-/ekstrafunksjoner så er det store muligheter for å ende opp med den virkelig store gevinsten. Den høyeste gevinsten du kan få er 1 million kroner. Det eneste som er litt synd er at det ikke finnes noen ren gratisspinnmodus. Vi synes likevel det faktum at det er to ulike bonusmoduser gjør at Tiki Mahiki er verdt å spille.

Musikk & Lyd

I Tiki Mahiki slipper du distraherende bakgrunnsmusikk. Istedenfor hører du kun lydeffektene når du spinner. Det du får høre er et lite stykke med karibiske undertoner når du spiller. Det er ganske avslappende lydopplevelse – stort mer behøves egentlig ikke.

Tiki Mahiki RTP

Return To Player (RTP) ligger på cirka 96 % på Tiki Mahiki. Dette er et typisk siffer som de aller fleste pleier å ligge på. Med andre ord så er det et rettferdig spill med mange vinnersjanser!

tikimahiki-slotsTiki Mahiki på mobilen

For øyeblikket er det dessverre ikke mulig å spille Tiki Mahiki på mobilen hos JackpotJoy. Litt synd for de som foretrekker å spille på mobil, men inntil videre må alle som vil spille Tiki Mahiki gjøre det på datamaskinen. Vi tror at JackpotJoy etterhvert finner en løsning som gjør det mulig å spille på mobilen. Følg med!

SPILL TIKI MAHIKI HOS JACKPOTJOY, FÅ 100 KR GRATIS + 200 % BONUS, KLIKK HER

Tiki Mahiki gratisspinn

Som nytt medlem hos JackpotJoy får du noe som vi synes er enda bedre enn gratisspinn. Bare ved å bli medlem får du faktisk 100 kroner helt gratis. Denne summen kan du bruke på akkurat hvilken måte du vil. Dette generøse velkomsttilbudet er nesten som gratisspinn, bare at du kan velge både spill og innsats helt selv. Bli medlem på Jackpotjoy og spill Tiki Mahiki, KLIKK HER!

Hvis du leter etter bare gratisspinn kan vi anbefale at du går inn på vår gratisspinnside der alle de beste tilbudene er samlet.

Tiki Mahiki bonus

Som nytt medlem hos Jackpotjoy får du i tillegg til 100 kroner helt gratis, også en bonus på 200 % når du gjør ditt første innskudd.
Eksempelvis kan du få hele 600 kroner i Jackpotjoy450x450bonuspenger om du gjør et innskudd på bare 200 kroner. Suverent bra! Benytt deg av Jackpot Joys velkomsttilbud så kan du få riktig mye å spille for.
Er du nysgjerrig på Jackpotjoy og vil vite mer om dem? Les vår anmeldelse av JackpotJoy, KLIKK HER!

Tiki Mahiki tips

Hvis du ikke tidligere har spilt hos Jackpot Joy så vil du legge merke til at deres spill fungerer ganske annerledes enn spill fra for eksempel NetEnt. Hos JackpotJoy kan du selvfølgelig prøvespille et par runder for liksompenger. Vi anbefaler at du gjør det slik at du enklere forstår hvordan spillet fungerer.

Visste du at?

  • Hawaii er den nyeste av de 50 delstatene som tilhører USA. Så sent som den 21. august 1959 ble Hawaii en amerikansk delstat. Det er til og med den eneste delstaten i USA som kun består av øyer.
  • JackpotJoy utvikler alle sine spill og spilleautomater helt på egen hånd. Dette innebærer at du kan finne unike titler hos dem.

Hvis du er ute etter enda flere virkelig gode bonustilbud, gå inn HER!

Av Erik Bråneryd Google+