Secrets of the Phoenix

Secrets of the Phoenix
Secrets of the Phoenix er en eksklusiv spilleautomat fra JackpotJoy. Med gevinster helt opptil 1 million og et herlig karibisk tema, er det ikke rart at den er en av JackpotJoys mest populære spilleautomater. Hos JackpotJoy får du akkurat nå 100 kr spille for – uten krav om innskudd.

secrets-of-the-phoenix-slot

Karakter Secrets of the Phoenix

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”95″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musik & Lyd” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”100″ color=”#6adcfa”]

Anmeldelse Secrets of the Phoenix

Legenden om “Fugl Fønix” finne i mange ulike kulturer og handler om en myteomspunnet fugl med magiske krefter. I Secrets of the Phoenix har spillutviklerne hentet en god del fra denne spennende legenden og skapt en sinnssykt underholdene spill. Secrets of the Phoenix har en spilleplan som minner om Gonzo`s Quest. Det innebærer at alle symboler faller ned ved hvert spinn, og skaper mange ulike potensielle gevinstkombinasjoner. For å komme til gratisspinn runden i Secrets of the Phoenix kreves det fire gevinster på rad, noe som vil gi deg 7 gratisspinn. Lykkes du med å få enda flere gevinster på rad, kan du oppnå hele 25 gratisspinn! Det er virkelig en nyskapende og underholdende måte å nå gratisspinn modus på – det er selvsagt også mulig å vinne store gevinster i det “vanlige” spillet også. Secrets of the Phoenix kan bare spille hos Jackpotjoy.
Bli medlem i dag og få 100 kroner i prøvebonus!

SPILL SECRETS OF THE PHOENIX HOS JACKPOT JOY – FÅ 100 KR GRATIS, KLIKK HER

Spill Secrets of the Phoenix

250x100jackpotjoy

 

 

 

Tema

Secrets of the Phoenix utspiller seg i en slags fantasiverden inspirert av Maya-indianerne. I bakgrunnen ser man svevende fjellformasjoner med storslåtte pyramider øverst. Følelsen er at det er en blanding av filmen “Avatar” og de myteomspunnede søramerikanske indianerstammenes kultur.

Design & grafikk

I Secrets of the Phoenix synes vi at både designet og grafikken er virkelig bra. Bakgrunnen er lys og godt utformet. Vi liker også symbolenes utseende og hvordan spillebrettet fungerer. Det hadde kanskje vært artig med noen flere videoeffekter, men i alt i alt kan man ikke klage på det estetiske.jackpotjoy-secrets-of-the-phoenix

Wildsymboler

I Secrets of the Phoenix er det “Wild Phoenix” som er wildsymbolet. Dersom du får en gevinst etterfulgt av et gevinstregn av nye symboler, så erstattes dette hjulet av en Wild Phoenix. Dette wildsymbolet multipliserer dine gevinstsjanser og forvandler hele hjulet til et stort wildsymbol. Wild Phoenix kan tre fram fra en gevinst fra et eksisterende wildsymbol og kan også dukke opp på hvilket som helst hjul både i det vanlige spillet, så vel som i bonusrunden med gratisspinn.

SPILL SECRETS OF THE PHOENIX HOS JACKPOT JOY – 100 KR GRATIS + 200 % BONUS, KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

Du kommer til bonusrunden ved å få minst 4 gevinster på rad. Det er et litt annerledes konsept, men vi liker det virkelig. Særlig fordi du kan vinne mellom 7 og 25 gratisspinn, avhengig av hvor mange gevinster du får på rad. Ofte bruker standardtallet å være 10 gratisspinn, så dette konseptet gjør det enda mer spennende.

Musikk & Lyd

secrets-of-the-phoenix-bonus
I Secrets of the Phoenix er det ingen bakgrunnsmusikk, man hører bare lydeffekter. En særegen knirkende lyd høres etter hvert spinn, og når du oppnår en vinnende kombinasjon, spiller en harpe en trivelig gevinstlyd. Det er kanskje ikke noen strykeorkesteropplevelse, men lydeffektene bidrar spillfølelsen og oppfattes ikke som forstyrrende.

Secrets of the Phoenix RTP

Return to Player (RTP) på Secrets of the Phoenix ligger på 94.97 %. Dette medfører at for hver satsede hundrelapp, så betales 94.97 kroner tilbake til spillerne. Dette er naturligvis et gjennomsnittlig tall, som kan variere mye. Det er tross alt tilfeldighetene som avgjør!secrets-of-the-phoenix-happyspins

Secrets of the Phoenix på mobilen

JackpotJoy har dessverre ikke laget til et mobilkasino enda. Det betyr at enn så lenge kan det bare spiller på PC. Det ryktes dog likevel at JackpotJoy holder på å utvikle en plattform som muliggjør spill fra mobilen i fremtiden. Fram til da får vi nøye oss med å spille på datamaskinen.

SECRETS OF THE PHOENIX HOS JACKPOTJOY, FÅ 100 KR GRATIS + 200 % BONUS, KLIKK HER

Secrets of the Phoenix gratisspinn

Når du blir medlem hos Jackpotjoy får du noe kanskje er enda bedre enn gratisspinn. Som nytt medlem får du faktisk 100 kr – uten krav til innskudd. Du kan bruke denne summen til å spille akkurat det spillet du ønsker, og du har også mulighet til å velge den innsatsen du ønsker selv. Dette tilbudet fungerer egentlig som gratisspinn, bortsett fra at du får velge spill og innsats selv. Bli med hos Jackpotjoy og spill Secrets of the Phoenix, KLIKK HER!

Dersom du er på jakt etter gratis spinn, så kan vi anbefale at du klikker deg inn på vår eminente gratisspinnside.

Secrets of the Phoenix bonus

Når du blir medlem hos Jackpotjoy får du 100 kr i velkomstgave, og denne gaven krever bare at du registrerer deg som medlem. Velger du å også foreta et innskudd, får du 200 % på det første. Setter du f.eks. inn 200 kroner, så får du altså 600 kroner å spille for. Ikke dårlig, eller hva? Dersom du ønsker å vite mer om Jackpotjoy, så kan du lese vår anmeldelse av dem, som finnes !

Secrets of the Phoenix tips

Som nytt medlem hos Jackpotjoy vil du merke at alle deres spill er helt unike. Det er nemlig slik at de utvikler mestparten av spillene sine helt selv. Noen av jackpot-joy-secrets-of-the-phoenix spillene fungerer noe annerledes en f.eks. typiske NetEnt-spill pleier å gjøre. Det kan være lurt å prøvespille noen ganger, for å bli bedre kjent med spillene hos Jackpotjoy.

Visste du at?

  • Phoenix betyr “Føniks” på norsk. Fugl Føniks er en myteomspunnet fugl, som er legendarisk i mange ulike kulturer. Fortidens egyptere trodde at Fugl Føniks var en slags hellig fugl med magiske egenskaper.
  • Ordet føniks stammer fra det greske ordet “phoinix”, og betyr “purpurfarget”.