Houdini

Houdini
I Houdini byr vi på et storartet show, hvor gevinster kan dukke opp når som helst.

Karakter Houdini

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”95″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”90″ color=”#6adcfa”]

Anmeldelse Houdini

Magi er selvfølgelig hovedingrediensen i Houdini. Som navnet antyder så er spillet en hyllest til den legendariske magikeren Houdini. At det er magi som utgjør hovedtemaet er det vanskelig å gå glipp av – det ser du både på symbolene og på bonusspillene. Houdini har et koselig tema som byr på mye underholdning. Å spille Houdini er veldig enkelt. Det er bare å velge myntverdi og antall gevinstlinjer du ønsker å satse på. Det finnes mange forskjellige måter å vinne på. Det går selvfølgelig å vinne ved å bruke tradisjonelle kombinasjoner på hovedhjulet – enten gevinstkombinasjoner med vanlige symboler, eller blandet med wildsymboler. Men de største gevinstene ligger som regel og lurer blant bonusspillene. Totalt finnes det faktisk tre bonusspill. Disse aLarge-Houdini-slotsktiverer du ved å få tre bonussymboler på rad.

Houdini er et av våre favorittspill hos Jackpot Joy for øyeblikket. Det føles som at gevinstene kommer med jevne mellomrom, og de spennende bonusrundene gir ofte høye kontantgevinster. Houdini er uten tvil et spill som vi kommer til å se mer av fremover. Det er kanskje ikke et av de mest moderne spillene som vi har spilt, men det klassiske grensesnittet og de mange vinnermulighetene gjør at det finnes gode grunner for å spille det.

Houdini kan bare spilles hos Jackpot Joy. Har du ikke konto hos dem? Bli medlem hos oss og få 100 kr gratis å spille for!

SPILL HOUDINI HOS JACKPOT JOY, FÅ 100 KR GRATIS, KLIKK HER

Spill Houdini
250x100jackpotjoy

Tema

Houdini er kanskje en av verdens mest kjente trollmenn. I dette spillet så er det magi som er hovedtemaet i spillet, det houdini-slotmerkes både i hovedspillet og i de ulike bonusspillene.

Design & grafikk

I Houdini bydes vi på enkel, men velgjort grafikk. Utseendet er sjarmerende og vi liker virkelig hvordan spillutviklerne på Gamesys har sydd sammen designet i dette spillet.

Wildsymboler

Det er enkelt å kjenne igjen wildsymbolene, da de er merket klart og tydelig med “Wild”. Wildsymbolene erstatter alle andre symboler utenom scatter symbolene.

SPILL HOUDINI PÅ MOBILEN HOS JACKPOTJOY – FÅ 100 KR Å SPILLE FOR, KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

I Houdini finnes det utrolig nok hele tre ulike bonusrunder:

Scatterbonus
Med tre scattersymboler på rad, så får du opp scatterbonusspillet. Her kan du velge tre kister som hver inneholder en hemmelig kontantgevinst. Her vil som regel et høyere innskudd resultere i en høyere gevinst.

Balloon-bonus
Tre bonussymboler på samme innskuddslinje gjør at du blir kastet inn i knivkasterkunstens farlige verden. Her kaster du kniver mot ulike ballonger, og hver ballong har en hemmelig gevinst. Spillet fortsetter til du treffer apen.

Houdini Escape-bonus
I denne bonusrunden får Houdini sjansen til å gjøre det han er aller best på – nemlig å bryte seg ut av små rom. Tre Houdini-Slots-bonusEscape Bonus-symboler på andre, tredje og fjerde hjulet gjør at du havner der. Klikk på en av skuffene for å avsløre gevinsten. Når du finner en skuff med en nøkkel, så befris Houdini og på den måter går du videre til neste runde, med muligheten til å vinne enda mer penger.

Tre bonusspill er veldig bra og det er store muligheter til å vinne store summer der. Det kan være litt kjedelig at det ikke finnes noen muligheter for bare gratisspinn, men det er vel egentlig en smakssak.

Musikk & lyd

Det finnes egentlig ikke noe bakgrunnsmusikk når du ikke spiller. Ved hver snurr så høres det en liten koselig lydeffekt, og for hvert hjul som avsløres så hører man en lyd. Vil du øke spillopplevelsen, så anbefaler vi at du har lyden på.

Houdini RTP

Houdini har en hyggelig Return To Player (RTP) på 96,27 % Dette tallet indikerer at det er en bra balanse mellom gjentatte gevinster og gevinstnivå. Med andre ord kan man både vinne ofte og mye når man spiller Houdini.

Houdini på mobilen

Det går utmerket bra å spille Houdini på mobilen eller nettbrettet via Jackpotjoy. Jackpotjoy lanserte nylig sitt nye mobilkasino, og du kan i tillegg til Houdini finne store mengder andre spennende spill og spilleautomater.

SPILL HOUDINI PÅ MOBILEN HOS JACKPOTJOY – FÅ 100 KR Å SPILLE FOR, KLIKK HER

Houdini frLarge-Houdiniee spins

Houdini går som sagt bare an å spille hos Jackpotjoy. De tilbyr ikke gratisspinn til nye kunder, deres deal er at man får 100 kr å spille for når man har registrert sin konto. Ingen innskudd kreves! Om du vil spille gratis så kan du benytte disse 100 kronene til å spille Houdini. Det fungerer i prinsippet på samme måte som gratisspinn, bare at du får velge hvor mye du satser og antall spinn selv!

Er du på jakt etter gratisspinn rent generelt?
Gå da gjerne inn på vår gratisspinnside, hvor vi har samlet de beste gratisspinntilbudene nå.

Houdini bonus

En glimrende måte å få ekstra mye å spille for er å benytte en bonus før man spiller. Jackpotjoy har et fantastisk tilbud til alle sine nye kunder. Som ny kunde hos Jackpotjoy får du nemlig 200 % bonus, dette kan gi deg opptil 2000 kroner ekstra å spille for. Utrolig bra! Bli medlem hos Jackpotjoy i dag!
Her finner du enda flere bonuser.
På mange av spillene hos Jackpotjoy finnes muligheten til å velge antall linjer man ønsker å satse på i spillet. Dette gjelder også Houdini. Et tips er å satse på alle linjene. Du kan selvfølgelig satse på færre linjer, men for størst mulig vinnersjanse så er det best å spille på alle.

Visste du at?

  • Houdini begynte sin karriere allerede som tenåring i 1891. Han han var en veldig fingernem magiker og utbryterartist.
  • Det fantes mange magikere og utbrytere som var like flinke som Houdini – forskjellen var at han var veldig god på markedsføring, dette gjorde at han ble mer kjent enn noen annen magiker.

For enda flere bra bonustilbud, gå inn HER!

Av Erik Bråneryd Google+