Gemix

Gemix
Gemix er et unikt spill som er uvanlig innovativt og underholdende. Den høye utbetalingsprosenten og de spennende funksjonene gjør det ekstremt spillbart!

Karakter Gemix

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”95″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”100″ color=”#6adcfa”]

Spill Gemix

 

250x100leovegas250x100verajohn

 

 

gemix-slot-logoSpillanmeldelse Gemix

Gemix er et mildt sagt innovativt spill fra svenskene på Play’n GO. Har du spilt klassiske mobilspill som Candy Crush tidligere, kommer du til å oppleve en lignende spillfølelse. Den store forskjellen er derimot at man i Gemix kan vinne penger – og gevinstmulighetene er mange. Utbetalingsprosenten ligger på hele 96,75%, som i praksis betyr at gevinstene er mange og store!

Underholdningsverdien er veldig høy, takket være de unike bonusfunksjonene som Play’n GO har krydret dette spillet med. Konseptet med at man låser opp nye verdener (i Gemix er det tre av dem!) er interessant, og bidrar til at det føles litt mer som et mobilspill.

Vi ble veldig imponert av Gemix, og tror at konseptet kommer til å slå an hos mange. Prøv det allerede i dag – enten med lekepenger eller ekte penger. Vi tviler på at du blir skuffet!

SPILL GEMIX HOS LEOVEGAS! 100 FREE SPINS + 200 % BONUS – KLIKK HER

Tema

Det er tydelig at Play’n GO har latt seg inspirere av typiske mobilspill når de utviklet Gemix. Man ser det både på spillbrettet og på de mange fargeglade symbolene. Historien er fantasifull. Første gang du spiller, begynner du i en gruve der du hjelper noen gruvearbeidere med å finne edelsteiner. Gjennom å finne rett kombinasjon vinner du belønninger. Det samme prinsippet gjelder i alle tre verdener.

Design & grafikk

Gemix har et veldig sjarmerende tema. De grafiske elementene er vellaget og har et fint utseende! Det er vanskelig å finne noe å klage på når det gjelder designen & grafikken.

gemix-minerWildsymboler

Wildsymbolene i Gemix kalles for “verdenswilds”. De fungerer på ulike måter i ulike verdener, men det som er felles for dem er at de bare dukker opp etter gevinstløse spinn. I den første verdenen kan du få inntil 10 verdenswilds som tilfeldig dukker opp på spillskjermen. I den andre verdenen kan hele rader dekkes av verdenswilds. I den tredje og siste verdenen, kan du få inntil åtte ulike låste jokere.

SPILL GEMIX HOS THRILLS – 100 % I BONUS + 50 FREE SPINS – KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

Gemix er sprengfullt av ulike bonusfunksjoner. Nedenfor forklarer vi hvordan de fungerer:

Krystall-ladning
Dette er den vanligste spesialfunksjonen i Gemix. Du aktiverer den gjennom å få fem vinnerkombinasjoner med totalt 20 belønninger.
Deretter kan du få fire ulike belønninger. Disse er:

  • Nova-eksplosjon: Et av symbolene eksploderer, og alle symboler i nærheten blir ødelagt.
  • Krystall-varp: Et av symbolene velges ut, og alle lignende symboler byttes ut til andre symboler.
  • Lysstråle: Lysstrålen fungerer som en laser. Når den aktiveres, endres alle symboler den treffer til andre symboler.
  • Kjedelyn: To av hjørnesymbolene kobles sammen med et lyn, og alle symboler som ligger på samme rad som lynet blir til et av hjørnesymbolene.
  • Superladning:
    Dersom du får 40 symboler via gevinstkombinasjoner oppstår en “superladning” av krystall-ladingsfunksjonen. Da får du en multiplikator som gir deg 3 ganger alle gevinster.

gemix-vinst-free spinsVerdensmønster
Ettersom det finnes tre ulike verdener i spillet, så er det nye detaljer i hver verden. Først er du i gruven, deretter i et magisk land, og i den tredje verdenen får du møte en trollmann i hans eget rike. De ulike verdenene har ulike nivåer, og for å komme til neste verden, må du komme deg gjennom alle nivåene i hver enkelt verden.

Du kommer deg gjennom et nivå ved å danne gevinstkombinasjoner på alle de posisjonene som vises på den mindre skjermen til høyre for hjulene. Du trenger ikke å få alle kombinasjonene på samme spinn, men du må få dem alle under samme innlogging for at det skal fungere.

Musikk & Lyd

Det er en nynnbar og lekende musikk i spillet. Den trivelige musikken og lydeffektene passer bra sammen med temaet som helhet.

Gemix RTP

Return To Player (RTP) i Gemix er 96,75 %. Det er en forholdsvis høy RTP, og du kommer til å oppdage at gevinstene kommer uvanlig ofte mens du spiller. En liten ulempe er at selv om man vinner ofte – så har gevinstene en tendens til å være ganske små. Men dersom du finner den rette kombinasjonen og avanserer til nye verdener er det likevel mulig å vinne store gevinster. Toppgevinsten er på hele 600 000 mynter!

Gemix på mobilen

Gemix fungerer utrolig bra på mobilen. Så lenge du har en smartphone med nettilgang kan du spille akkurat som vanlig. Som nevnt har Gemix en mobilspillfølelse, så det er ikke overraskende at Gemix er tilpasset det bærbare formatet. Vi kan varmt anbefale LeoVegas og MrGreen for skikkelig gode mobilkasinoopplevelser.

SPILL GEMIX HOS VERA & JOHN, FÅ 5000 KR Å SPILLE FOR – KLIKK HER

Gemix gratisspinn

Ser du etter gratisspinn på Gemix? Gå til vår gratisspinnside. Her finner du de beste gratisspinntilbudene akkurat nå.

gemix-ny-slotGemix bonus

Pass på å få en bonus før du spinner i vei på Gemix! Det er et smart og enkelt knep som gir deg enda mer å spille for. Her finner du vår komplette liste over de aller beste bonustilbudene akkurat nå! Bruk en bonus og få enda større vinnersjanser.

Gemix tips

Ettersom Gemix er et helt unikt spill anbefaler vi at man prøvespiller med lekepenger et par ganger for å få den rette spillfølelsen og forstå funksjonene. Når man har kommet inn i spillet, er det lett å forstå. Har du muligheten, er det også smart å bruke bonuspenger til å spille!

Visste du at?

  • Den eldste gruven som har blitt funnet er den såkalte “Løvegrotten” som ligger i Swaziland, Afrika.
  • I Norge er gruven Titania den største og antakelig den mest kjente.

SPILL GEMIX HOS LEOVEGAS! 100 FREE SPINS + 200 % BONUS – KLIKK HER

Av Erik Bråneryd Google+