Fisticuffs

Fisticuffs
Fisticuffs er en knockout-opplevelse av den sjeldne sorten. Wildsymboler på høygir, nyskapende design og herlige lydeffekter gjør Fisticuffs til en utrolig morsom spilleautomat!

Karakter Fisticuffs

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”95″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”90″ color=”#6adcfa”]

Spill Fisticuffs

250x100mrgreen
250x100leovegasBetsson250x100

Anmeldelse Fisticuffs

Fisticuffs byr på et litt uvanlig tema i spilleautomatsammenheng – nemlig amatørboksing! Fisticuffs er forøvrig et engelsk begrep for “boksing uten hansker”. Men det blir ikke spesielt voldelig, i stedet blir vi tilbudt en spennende spillopplevelse der den fine designen er en stor bonus. Det eneste som trekker ned er at det ikke finnes noe gratisspinninnslag. Wildsymbolene dukker derimot opp nesten hele tiden. Det føles som om man ikke trenger å spille så mange runder for å vinne. Vi kan varmt anbefale fisticuffs til alle som er ute etter noe litt mer uvanlig, men likevel meget spillverdig. Du kommer ikke til å bli skuffet!

SPILL FISTICUFFS HOS LEOVEGAS KLIKK HER

Fisticuffs-Slot-NetEntDesign & Grafikk

De to bokserne i Fisticuffs er ikke moderne MMA-kjempere. Den ene er smal som en tråd og har en enorm bart som fører tankene til boksingens barndom. Den andre bokseren er betydelig kraftigere og er tidsriktig antrukket. Symbolene i spillet består av håndklær, sko, boksehansker og pokaler. Helt på linje med Fisticuffs boksetema. Fargene er herlig rød og skimrende med innslag av gull.

Tema

Fisticuffs tar oss med til boksingens barndom. De to bokserne er fint tegnet, og fører slett ikke tankene til råskinn som Mike Tyson og Wladimir Fisticuffs-characterKlitschko. Her har vi med et par ekte amatører å gjøre. Samlet sett er det et riktig hyggelig tema.

Wildsymboler

Wildsymbolene tar stor plass i Fisticuffs. Totalt er det fire ulike wildsymboler. To av disse kan kombineres med respinnfunksjonen. Når funksjonen “Boxing Feature” aktiveres, gir det plass til et par ekstra wildsymboler. Spillet har til og med et omspinninnslag det alle wildsymbolene blir liggende på hjulene. Funksjonen aktiveres nå wildsymbolene Diagonal Wild og Straight Wild dukker opp på tilstøtende hjul. I Fisticuffs er wildsymbolene i fokus. Det finnes faktisk fire ulike jokerfunksjoner. To av dem kombineres med en respinnfunksjon. Straigth Wild vises bare på det tredje hjulet, mens Diagonal Wild bare vises på hjul to og fire.

SPILL FISTICUFFS HOS MR GREEN 233 % BONUS + GRATISSPINN KLIKK HER

Fisticuffs-spinBonusrunder & gratisspinn/scatter

Ved første øyekast kan det føles litt trist at det ikke finnes noen bonusspill, scattersymboler eller gratisspinninnslag i Fisticuffs. Desto morsommere er det at det er fullt fokus på wildsymbolene. De strømmer på ekstremt ofte. Det finnes mange gode muligheter til å vinne store pengesummer.

Musikk & Lyd

Bakgrunnsmusikken i Fisticuffs kan best beskrives som en slags publikumslyd. Det høres ut som det er hentet fra en ukjent britisk pub på begynnelsen av 1900-tallet. Konseptet “Less is more” var visst nøkkelordet da NetEnt tenkte ut hvordan lyden i Fisticuffs skulle være. Vi liker det!

Fisticuffs RTP

Fisticuffs har en RTP (Return to Player) på 96,7 %. NetEnt er kjent for å tilby en høy RTP. Fisticuffs er definitivt intet unntak. En høy RTP betyr at vi som spillere får mer tilbake. Det er alltid smart å sjekke hvor høy RTP en spilleautomat har før man begynner å spille.

Fisticuffs på mobilen

Ingen datamaskin tilgjengelig? Ikke noe problem. Fisticuffs fungerer nemlig utmerket på mobilen. Perfekt dersom du kanskje venter på et forsinket tog og får lyst til å spille!

Fisticuffs gratisspinn

Spillselskapene tilbyr av og til gratis spinn på spill som Fisticuffs. Besøk gjerne vår side for gratisspinn for å se vår komplette liste over aktuelle tilbud.

Fisticuffs bonus

Liker du også Fisticuffs? Det finnes supersmarte måter å få spille ekstra mange runder. Det eneste du trenger å gjøre, er å utnytte de innskuddsbonusene og gratisspinnene mange spillselskaper tilbyr nye kunder. Det går som oftest veldig fort å registrere en konto. På denne siden har vi samlet våre favorittkasinoer.

 

Fisticuffs tips

De ulike tilgjengelige funksjonene i Fisticuffs kan være litt kronglete å forstå seg på i starten. Vår anbefaling er at man prøvespiller med lekepenger først.
Fisticuff-slot-re-spinDet blir lettere å forstå spillet etter et par prøverunder.

Visste du at?

  • Ingemar “Ingo” Johansson var navnet på Sveriges antakelig beste bokser gjennom tidene. Han var verdensmester i profesjonell tungvektsboksing i 1959-1960.
  • Det var hovedsakelig på grunn av politimannen Joe Martin at Muhammed Ali begynte med boksing. Da den unge Cassius Clay (som han da het) ble utsatt for et sykkeltyveri sa han til Martin at han ville få fatt i tyven og banke ham opp. Martin var boksetrener i tillegg til politi. I stedet for å jage tyven, foreslo han at han skulle begynne å trene boksing. Resten er historie.

Av Erik Bråneryd Google+