Bubblaren

Bubblaren
Bubblaren byr på en klassisk spilleautomatfølelse og er en perfekt spilleautomat for alle som vil vinne ofte og mye.

Karakter Bubblaren

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”90″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”95″ color=”#6adcfa”]

 

Anmeldelse Bubblaren

Bubblaren er kanskje ikke størst eller vakrest, men tross sine skavanker så er det en spilleautomat som er sprekkfull av underholdning, glede og store vinnersjanser. Den har flere spennende funksjoner og på det meste kan du vinne ufattelige 30 000 ganger myntverdien. Bubblaren kan du spille hos Jackpot Joy – og det fungerer like bra å spille på mobilen som på datamaskinen. Bubblaren er et perfekt valg for deg som foretrekker enkle og lettfattelige spill. Vi opplever at gevinstene kommer ofte, og at det slett ikke er uvanlig med store gevinster. Dersom du ikke har spilt noe hos JackpotJoy så kan vi varmt anbefale å bli medlem via oss.

Gå inn her for å hente 100 kr å spille for hos JackpotJoy og en bonus på opptil 2000 kroner.

SPILL BUBBLAREN HOS JACKPOTJOY – FÅ 100 KR Å SPILLE FOR, KLIKK HER

Spill Bubblaren

250x100jackpotjoy

Tema

Bubblaren har et enkelt tema som domineres av fargen rosa. Med tanke på at symbolene består av for eksempel bjeller, kirsebær og vannmeloner så tenker vi at de som skapte Bubblaren ønsker å formidle en klassisk spilleautomatfølelse.

Design & grafikk

Det hele er enkelt, tydelig og oversiktlig. Grafikken kan knapt kalles prangende, det er slik at Bubblaren passer for dem som bare vil spille i fred og ro uten distraksjoner.

bubblaren-spelWildsymboler

Wildsymbolet i JackpotJoy er enkelt å kjenne igjen ettersom det helt enkelt står “Wild” på det. Det erstatter alle symboler som ligger inntil det (utenom scattersymboler) og gjør det mulig å oppnå riktig så trivelige gevinstkombinasjoner.

SPILL BUBBLAREN HOS JACKPOTJOY – FÅ 100 KR Å SPILLE FOR, KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

175x130bubblaren-150x130Et bonussymbol på første, tredje og femte hjulet gir deg muligheten til å velge mellom tre ulike bobler som skjuler en ukjent gevinst hver. Dessuten finnes funksjonen “boblelinjegevinsten” og du vinner denne gevinsten gjennom å få riktig kombinasjon av symboler nederst på skjermen der det står “bonus”. Dette er et konsept som er litt annerledes ettersom det ikke finnes noe gratisspinn i Bubblaren, men bonusspillet og boblelinjegevinsten gir deg fortsatt gode sjanser til å vinne stort.

Musikk & Lyd

I forbindelse med at man spinner så hører man en spennende lydsnutt (formodentlig en form for synth). Det hadde kanskje vært litt hyggeligere med litt mer variasjon i lydeffektene og kanskje litt trivelig bakgrunnsmusikk. Det er flaks at selve spillet er betydelige morsommere.

Bubblaren RTP

Return To Player (RTP) i Bubblaren ligger på klart godkjente 96,02 %. På Bubblaren vinner man forholdsvis ofte, og gevinstene kan også bli svært så høye.

Bubblaren på mobilen

Absolutt! Jackpot Joy lanserte nylig mobilcasinoet sitt, hvilket innebærer at mange av deres titler nå kan spilles på mobilen. Mobilversjonen av Bubblaren er svært bra ifølge oss, og for de som foretrekker å spille på mobilen så er Bubblaren et godt valg.
SPILL BUBBLAREN PÅ MOBILEN HOS JACKPOT JOY – FÅ 100 KRONER Å SPILLE FOR, KLIKK HER

Bubblaren gratisspinn

Ettersom Bubblaren er eksklusiv for Jackpotjoy så vil du alltid kunne finne eventuelle gratisspinn på Bubblaren ved å logge inn hos Jackpot Joy. Et tips er å registrere seg som medlem hos Jackpotjoy. Da får du 100 kr å spille for, og du trenger ikke engang å foreta et første innskudd. Disse 100 kronene kan du med fordel benytte på Bubblarebubblaren-slotn.

Gå gjerne inn her dersom du leter etter nettopp gratisspinn.

Bubblaren bonus

En utmerket måte å få ekstra mye å spille for er å benytte seg av en bonus. Jackpotjoy har akkurat nå en skikkelig god deal der du som nytt medlem får 100 kr å spille for – helt gratis. Om du i tillegg velger å foreta et innskudd så får du en velkomstbonus på 200 % (opptil 2000 kroner). Å bli medlem hos Jackpotjoy er altså et veldig klokt valg, det være seg om du vil foreta et innskudd eller utnytte gratisbeløpet alle nye medlemmer mottar.

For deres skyld har vi her samlet markedets beste tilbud på ett og samme sted. Gjør som mange andre allerede har gjort. Utnytt en bonus og maksimer dine gevinstmuligheter!

Bubblaren tips

Dersom du er nytt medlem hos Jackpotjoy så har du med all sannsynlighet ikke testet Bubblaren før – ganske enkelt fordi denne spilleautomaten ikke kan spilles på andre sider. Derfor kan det være lurt å benytte litt små innsatser eller bruke liksompenger de første gangene. På denne måten blir det enklere å forstå hvordan spillet fungerer.

Visste du at?

  • Hos Jackpot Joy kan du spille et gratisspill sju dager i uken. Du spiller gjennom å fiske opp ulike symboler og belønnes med alt fra kontantgevinster til gratisspinn.
  • Gamesys er navnet på selskapet som står bak JackpotJoy. De er et av verdens største spillselskaper.

For flere skikkelig gode bonuser, gå inn HER!

Av Erik Bråneryd Google+