Arcader

Arcader
Arcader er et fantastisk pent retroeventyr med mengder av morsomme funksjoner og bonusrunder. Et spill alle bør teste!

Karakter Arcader

[wc_skillbar title=”TOTALKARAKTER” percentage=”95″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Känsla” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lätt att vinna” percentage=”95″ color=”#6adcfa”]

Spill Arcader

Casumo

250x100leovegas250x100verajohn

arcader-spel-300x169

Anmeldelse Arcader

Arcader er en rykende fersk tittel fra svenske Thunderkick. Det er et spill som er tydelig retro-inspirert. Bli ikke overrasket om du får en nostalgisk TV-spillfølelse når du spiller. Når det gjelder utseendet , så har Thunderkick lyktes veldig bra. Det er nemlig så vakkert som det kan bli. Utseendet er dog bare en del av helheten som gjør Arcader til et av våre favorittspill for tiden.

Selve spillopplevelsen har de også lykkes veldig godt med. Det finnes flere spennende bonusrunder i spillet og de ekspanderende symbolene bidrar til at spenningen alltid ligger på topp. Arcader er et kjempebra spill som alle bør prøve ut!

SPILL ARCADER HOS CASUMO KLIKK HER

Tema

Temaet er futuristisk og retro på samme tid. Man får en Super Nintendo-følelse blandet med fremtidens kosmos-inspirerte drømmer!

Design & grafikk

Spillbakgrunnen er vinklet på samme måte arcader-solar
som teksten er i innledningen til en Star Wars-film. Subtilt og pent! Symbolene ser ut som små pixlede neonskilt. Vi faller pladask for dette nostalgiske, men fortsatt moderne utseendet.

Wildsymboler

Wildsymbolene erstatter alle symboler bortsett fra bonussymbolet, mysterysymbolet og ekspandersymbolet. Ekspandersymbolet er en av de morsomste funksjonene i Arcader. Når dette symbolet dukker opp på hjulet så ekspanderer det. Dette åpner opp for ytterligere gevinstkombinasjoner.

 

SPILL ARCADER HOS LEOVEGAS BONUS + GRATISSPINN KLIKK

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

Du aktiverer gratisspinn ved å få tre, fire eller fem bonussymboler. Man får totalt 9 gratisspinn. Jo flere bonussymboler du får, desto mer multipliseres gevinstene. Fem bonussymboler innebærer at alle gevinster i denne modusen multipliseres ni ganger. I denne modusen får du til og med en såkalt «sticky wild» på de tre midterste hjulene. Dette spesielle symbolet blir stående på hjulene til du er ferdig med gratisspinnene.

Mystery game er et spennende innslag der du har mulighet til å påvirke gevinsten. Velg blant de ulike rutene for å avsløre symbolene, og dermed hvilken gevinst det handler om. Velger du en rute som er blank avsluttes spillet. Oftest tar man hjem en gevinst før man når den blanke ruten ettersom majoriteten av rutene har en gevinst.

Musikk & Lyd

Musikken låter litt overraskende som i et klassisk TV-spill. Lydeffektene like så! Det merkes at Thunderkick har satset litt ekstra på lydopplevelsen i spillet.

Arcader-slot-vegasArcader RTP

Arcader har en generøs RTP (Return to player) på 96,1%. Dette innebærer at vi spillere får ekstra mye tilbake av våre innsatser.

Arcader på mobilen

Det går utmerket å spille Arcader på mobilen. Test gjerne om du har mulighet! Noen synes at det er betydelig bedre å spille på mobilen enn på datamaskinen.

Arcader gratisspinn

Om du er på jakt etter gratisspinn i spill som Arcader kan vi anbefale åcasumo-arcader gå inn her for å se våre aktuelle gratisspinn-tilbud.

Arcader bonus

For å få ut så mange kroner som mulig å spille for er det alltid smart å utnytte et bonustilbud. På den måten har man råd til å høyne innsatsene litt mer enn vanlig. Her kan du finne de absolutt beste bonusene akkurat nå.

Arcader tips

Ha litt høyere innsatser enn vanlig om lommeboken din tillater det. Når du så kommer frem til bonusrundene kommer det til å være verdt der. Høyere innsatser = høyere gevinster!

Visste du at?

  • De opprinnelige arkadespillene var oftest enkle, men fulle av action. Man ville at spillene skulle være lette å forstå, men fortsatt underholdende.

Av Erik Bråneryd Google+