Spiñata Grande

Happy Spins Slots, Slots bonus, Uncategorized

Spiñata Grande
Ariba! Spiñata Grande er et unikt og sanseløst underholdende spill med et meksikansk tema som er riktig så festlig. En svært så høy RTP og den stadige spenningen bidrar til at vi føler stor spilleglede.

Karakter Spiñata Grande

[wc_skillbar title=”TOTALKARAKTER” percentage=”95″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”95″ color=”#6adcfa”]

Spill Spiñata Grande

Casumo

250x100leovegas250x100verajohn

 

 

Anmeldelse Spiñata Grande

spinata-spel-slot

Vi er ikke overrasket over at det er nettopp NetEnt som har utarbeidet Spiñata Grande. Denne spilleautomaten er alt annet enn tradisjonell, den utfordrer virkelig reglene for hvordan en vanlig videoautomat skal fungere. Dette faktum (og at de har lykkes veldig godt med det!) gjør at det blir enda mer interessant å spille den. I den vanlige spillemodusen finnes det godt med mulige gevinstkombinasjoner å dra i land. Best av alt er det dog når man havner i «colossal wild»-modusen. Et minihjul dukker da opp på spilleskjermen, og du får minst tre gratis scattersymboler dersom du havner i gratisspinnmodusen. Så vidt vi vet finnes det veldig få spilleautomater som har denne funksjonen, og vi må si at vi virkelig liker dette konseptet.

Utseendemessig tilbys vi en lekker design, og musikken er såpass velgjort at man gjerne vil skru opp volumet litt ekstra mens man spiller. Spiñata Grande er en satsning fra NetEnt som virkelig har lykkes, og vi tror at den kommer til å bli regnet som en av de aller beste spilleautomatene fra 2015 når året skal oppsummeres.

SPILL SPIÑATA GRANDE HOS LEOVEGAS – FÅ GRATISSPINN + BONUS, KLIKK HER

Tema

Vi tilbys et eventyraktig sjarmerende meksikansk tema. Fargeglade vimpler, ballonger, pinatas, og den meksikanske byen i bakgrunnen gjør at man raskt kommer i den rette feststemningen.

Design & grafikk

Symbolene, grafikken og designen er stort sett utrolig velgjort – og dessuten innovativ. Når det gjelder utseende så har NetEnt laget en spilleautomat som virkelig ligger i forkant.

Wildsymboler

Wildsymbolene i Spiñata Grande fungerer akkurat slik wildsymboler pleier å fungere – det vil si at de erstatter alle andre symboler utenom scatter. Forskjellen er dog at den blir enda mer verdifull i gratisspinnmodusen. I denne kan wildsymbolene bli til en såkalt «colossal wild» (den er uvanlig stor med andre ord). Da dekker den store deler av hjulet, noe som åpner for svært så herlige gevinstgivende kombinasjoner.

SPILL SPIÑATA GRANDE HOS VERA & JOHN – FÅ GRATISSPINN + BONUS KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

For å oppnå gratisspinn i Spiñata Grande kreves det at det lille spilleautomat-hjulet dukker opp på spilleskjermen. Dette dukker opp helt tilfeldig, spinata-slotog størrelsen kan variere. Når det dukker opp, spinner hver rute, og får du minst 3 gratisspinnruter så når du en riktig flott bonusmodus med minst 5 gratisspinn. Denne modusen er formodentlig den største beholdningen med Spiñata Grande. Når du gratisspinnmodusen er du nærmest garantert en heftig gevinst!

Musikk & Lyd

Musikken og lydeffektene har som forventet en sterk meksikansk assosiasjon. Vi får derfor en meget underholdende stemning som gjør spilleopplevelsen enda hyggeligere.

Spiñata Grande RTP

Return to Player (RTP) i Spiñata Grande ligger på høye 96,84 %. Det betyr at gevinstene kommer litt oftere enn vanlig dersom man sammenligner med det gjennomsnittlige spillet. Vi liker at NetEnt gir oss et spill med en såpass høy RTP!

Spiñata Grande på mobilen

NetEnt er svært dyktige på å skape mobiltilpassede spill. Det å slippe å være avhengig av en datamaskin hver gang man vil spille er så klart herlig. Vil du spille Spiñata Grande på mobilen eller nettbrettet går det aldeles utmerket. Perfekt å vite når man er på farta og kjenner på spillesuget!

SPILL SPIÑATA GRANDE HOS CHERRY CASINO, KLIKK HER

Spiñata Grande gratisspinn

Spiñata Grande er en rykende fersk tittel, så ikke bli overrasket dersom du får ta del i gratisspinn på dette herlige spillet. Et tips fra oss: Gå inn på vår gratisspinnside der vi har samlet alle våre gratisspinntilbud akkurat nå.

Spiñata Grande bonus

For deres skyld har vi samlet markedets beste bonustilbud på ett og samme sted. Gjør som veldig mange andre allerede har gjort. Spill med en bonus og få enda flere gevinstsjanser.

spinata-grande-netent2Spiñata Grande tips

Ettersom Spiñata Grande ikke fungerer helt som en tradisjonell spilleautomat, så kan det være på sin plass å prøvespille et par omganger først. Les reglene dersom du er usikker på noe vedrørende spillets funksjoner.

Visste du at?

  • Ordet «Spiñata» er en ordlek mellom ordene «spin» og «spiñata».
  • Mexico er det landet i verden som har flest spansktalende innbyggere.

For flere skikkelig gode bonuser, gå inn HER!

Av Erik Bråneryd Google+