South Park Reel Chaos

Happy Spins Anmeldelse, Slots, Slots bonus

South Park Reel Chaos
South Park Reel Chaos gir deg underholdning i absolutt verdensklasse. Velkjente South Park-karakterer, innovative spillprodukter og toppmoderne grafikk gjør den til en spilleautomat vi kan anbefale veldig sterkt.

Bedømmelse South Park Reel Chao

[wc_skillbar title="TOTALVURDERING" percentage="95" color="#ff8000"] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”95″ color=”#6adcfa”]

Spill South Park Reel Chaos:

250x100verajohn
250x100leovegas

South park 350x200
Anmeldelse South Park Reel Chaos

South Park Reel Chaos er en rykende fersk spilleautomat levert av den stadig like supergode spillutvikleren NetEnt. Denne spilleautomaten kom på markedet så sent som den 23. oktober. Ikke overraskende er grafikken av aller høyeste klasse. Alle som noensinne har sett tv-serien South Park kommer til å kjenne seg igjen i de ulike karakterene og de velkjente animasjonene.

South Park Reel Chaos har 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Noe vi på Happy Spins virkelig setter pris på er at det finnes hele fire ulike spesialfunksjoner. Disse er: Kenny’s Multiplier, Stan’s Multiplying respins og Kyle’s Overlay wilds. Med andre ord innebærer det at det finnes mange spennende måter å vinne på. Den som har hellet med seg kan endatil lykkes med å aktivere det veldig underholdende bonusspillet.
For deg som liker moderne spill med innovative funksjoner er South Park Reel Chaos et opplagt valg. Å bli lei av South Park Reel Chaos er mildt sagt lettere sagt enn gjort!
SPILL SOUTH PARK REEL CHAOS HOS VERA & JOHN MED 100 % BONUS – KLIKK HER

Design & Grafikk

Designen er utrolig sjarmerende og fører naturligvis tankene til South Park-universet. Både grafikken og karakterene kjennes godt igjen fra tv-serien. Utseendemessig er det kort og godt – SUPERFLOTT. Her har NetEnt gjort et fantastisk arbeid.

Tema

At South Park er temaet, råder det ingen tvil om. I bonusrundene finnes til og med innslag av en superhelthistorie der karakteren Butters forvandles til sitt alter ego “Mintberry Crush” og deretter bekjemper en nemesis med navnet “Professor Chaos”. Jo bedre Butters lykkes i denne kampen, jo flere mynter får du!
Andre velkjente karakterer som for eksempel Cartman og Kenny dukker til og med opp i spillet. Selv om South Park kanskje ikke er din favorittserie, kommer denne spilleautomaten likevel til å være utrolig underholdende.

Wildsymboler

Wildsymbolene er lette å kjenne igjen ettersom det helt enkelt står “Wild” på dem. I spillet kan Cartman dukke opp og fylle opp south-park-reel-chaos-350x200skjermen med ytterlige wildsymboler. Dette gir deg sjansen til å vinne opp til 650 000 mynter!
SPILL SOUTH PARK REEL CHAOS HOS VERA & JOHN MED 100 % BONUS – KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

På South Park Reel Chaos finnes det en unik og sykt gøy bonusrunde. Det går som tidligere nevnt ut på at du tar rollen som Mintberry Crunch – karakteren Butters superhelt-alter ego. Det foregår på den måten at du spinner som vanlig, og for visse kombinasjoner utdeles skader på din motstander som så taper livspoeng. Samtidig kan du selv tape livspoeng om spinnet havner på feil sted.
Det er fire nivåer og for hvert nivå økes multiplikatoren. Med andre ord vinner du mer jo flere nivåer du kommer opp på. Vi på Happy Spins husker knapt sist gang en bonusrunde var så underholdende! Nå og da dukker Stan opp og fikser en re-spinn. Det spesielle her er at det finnes en multiplikator-funksjon som kan gå fra 2 ganger innsatsen til enda gjevere 10 ganger innsatsen.

Musikk & Lyd

Musikken passer bra sammen med South Park-temaet. Det som imponerer mest er at stemmene til de ulike karakterene er 100 % autentiske! NetEnt har nemlig samarbeidet med selveste South Park Studios for å lage dette spillet. At det har vært et vellykket samarbeid hersker det ingen tvil om.
SPILL SOUTH PARK: REEL CHAOS HOS LEOVEGAS MED 200% BONUS – KLIKK HER

South Park Reel Chaos RTP

RTP, eller Return To Player er ganske enkelt tilbakebetalingsprosenten. RTP på South Park Reel Chaos ligger på 96,80 % som er et svært imponerende tall. Dette tallet kan du sammenligne med Jack Vegas-maskiner som har en tilbakebetalingsprosent på rundt 80 %.

South Park Reel Chaos på mobilen

Vi har prøvd å spille South Park Reel Chaos på mobilen, og det fungerer eksepsjonelt bra! Er du spillesugen og på reisefot, går det akkurat like bra å spille på smarttelefonen din. South Park 300x213

South Park Reel Chaos gratisspinn

Spillselskapene tilbyr med jevne mellomrom gratisspinn på spill som South Park Reel Chaos. På vår side om gratisspinn (free spins) finnes det en liste over aktuelle tilbud som er mulig å benytte seg av til enhver tid.

South Park Reel Chaos bonus

Nyheten South Park Reel Chaos er utrolig artig og sjansen er mildt sagt overhengende for at du vil spille mer. Vi kan virkelig anbefale å gå inn på vår bonusside og motta våre fantastiske velkomsttilbud. Et innskudd og en saftig bonus på det gjør at du kan spille ekstra mange morsomme runder!

South Park Reel Chaos tips

South Park Reel Chaos er det perfekte spillet for alle som liker ekstrafunksjoner og spilleprogrammer. Å spille på denne spilleautomaten er nesten en garanti om at du kommer til å glemme alle sorger. Er du nysgjerrig på hvordan de ulike funksjonene fungerer kan vi anbefale å prøvespille med lekepenger først. Når prøvespillet har overtalt deg til at det er så forbaska bra som vi har lovet (tro oss, du kommer til å bli overbevist), er det bare å skaffe en spillekonto og spille med ordentlige penger. Her finnes det massevis av gevinstsjanser å ta del i. Lykke til!

south-park-reel-chaos-4 300x224Visste du at?

  • Karakteren Butters egentlige navn er “Leopold Scotch”.
  • South Park holder på nåværende tidspunkt Guinness verdensrekord i kategorien “Flest banneord i en animert tv-serie”.

Av Erik Bråneryd Google+