Siberian Storm

Happy Spins Anmeldelse, Slots, Slots bonus

Siberian Storm
Siberian Storm gir deg en vill naturopplevelse uten like. Farlige tigere, en god retrofølelse og storartet musikk er de perfekte ingrediensene i denne fantastisk fine spilleautomaten!

Karakter Siberian Storm

[wc_skillbar title="TOTALVURDERING" percentage="92" color="#ff8000"] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”85″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musik & Lyd” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”85″ color=”#6adcfa”]

Spill Siberian Storm:

250x100jackpotjoy250x100verajohn

Anmeldelse Siberian Storm

I Siberian Storm tas du med på et unikt eventyr til den myteomspunnede sibirske tigerens verden. Med hele 720 ulike måter å vinne på, samt muligheten til å vinne heftige 96 gratisspinn på en og samme runde, er du nesten garantert en heftig spillopplevelse.
Vi kan love deg den magiske følelsen når gratisspinnrundene dras i gang. Grafikken har riktig nok et par år på nakken, men spillfølelsen og musikken gjør Siberian Storm til en verdig spilleautomat. Siberian Storm har uten tvil det som kreves for å bli en ordentlig klassiker i fremtiden.

100 KR GRATIS PÅ SIBERIAN STORM HOS JACKPOT JOY, KLIKK HER

350x200-siberian-stormDesign & Grafikk

Siberian Storm har et design som gir gode retrovibber med innslag av kulde. Det føles rent og åpent, samtidig som grafikken flyter bra, uten noen form for merkeligheter. Blant symbolene finner vi f.eks. tigere og edelstener.

Tema

Industriledende IGT har lykkes med å skape et tema der vinter og natur stadig er til stede, på en meget fremgangsrik måte. Den sibirske tigeren og dens isblå øyne føles som et meget passende innslag.

Wildsymboler

Wildsymbolene er lett å kjenne igjen. Motivet er en hvit tiger, og for å tydeliggjøre det hele står det til og med “wild” på det.

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

Hver gang du kombinerer fem tigerøyne får du en gevinst, samt åtte gratisspinn. Ikke nok med det – i Siberian Storm kan du vinne opp til 96 deilige gratisspinn på en enste runde. Nesten uslåelig! Muligheten for å stable bonussymbolene er det som gjøre dette mulig. Bonusen kan gjenaktiveres flere ganger, og det er mulig å få opptil hele 240 gratisspinnn per bonus.

100 KR GRATIS PÅ SIBERIAN STORM HOS JACKPOT JOY, KLIKK HER

Musikk & Lyd

Den storartede musikken og de dramatiske strykene i Siberian Storm høyner spillopplevelsen ytterligere et hakk. Det gir en effektfull ramme som går hånd i hånd med temaets kalde følelse.

Siberian Storm RTP

RTP, eller Return To Player, er ganske enkelt tilbakebetalingsprosenten. RTP på Siberian Storm ligger på 96 %, noe som er et imponerende tall. Særlig dersom du sammenligner med Jack Vegas-maskinene, der tilbakebetalingsprosenten ligger rundt 80 %.

Siberian Storm på mobilen

For deg som foretrekker å spille på bærbare enheter i stedet for på datamaskinen, har vi gode nyheter. Siberian Storm er nemlig også tilpasset for spill på både smarttelefoner og nettbrett. Når vi tester Siberian Storm på en iPhone 5, merker vi knapt noen forskjell i spillfølelsen sammenlignet med en vanlig datamaskin.

Siberian Storm gratisspinn

Spillselskapene tilbyr innimellom gratisspinn på Siberian Storm . På vår eminente side gratisspinn finnes det en liste over aktuelle tilbud som er mulig å benytte seg av til enhver tid.

100 KR GRATIS PÅ SIBERIAN STORM HOS JACKPOT JOY, KLIKK HER

350x200-siberian-storm2Siberian Storm bonus

Har du prøvespilt Siberian Storm med gratispenger eller kanskje til og med rukket å spille et par runder på ekte? Sjansen er da stor for at du ønsker å spille mer. Vi kan virkelig anbefale at du går inn på vår bonusside og benytter deg av de fantastiske velkomsttilbudene våre anbefalte nettkasinoer tilbyr akkurat nå.

Siberian Storm tips

For den som elsker gratisspinn er Siberian Storm en perfekt spilleautomat. Å være litt tøff med innsatsen kan derfor være lurt. Test gjerne med et noe høyere beløp i begynnelsen og kryss fingrene for at du vinner en haug med deilige gratisspinn. Forsøk deretter å høyne innsatsen i takt med at din saldo øker. Lykke til!

100 KR GRATIS PÅ SIBERIAN STORM HOS JACKPOT JOY, KLIKK HER

Visste du at?

  • Den sibirske tigeren er det største nålevende kattedyret. Foruten i Russland finnes den også i Nord-Korea.
  • Prøver du å flykte fra en sibirsk tiger på en moped? Dårlig idé. En sibirsk tiger kan nemlig komme opp i en fart på hele 60 km/t.