Lights

Happy Spins Anmeldelse, Slots, Slots bonus

Lights
Drøm deg bort til ferieparadiset Thailand i det nye og stilige spillet Lights. Det er lett og kjempe moro, akkurat slik et spill skal være på en spilleautomat!

Karakter Lights

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”90″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”80″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”95″ color=”#6adcfa”]

Spill Lights

250x100leovegas250x100verajohn

Anmeldelse Spilleautomaten Lights

Nå trenger du ikke å reise til den andre siden av jordkloden for å få en orientalsk opplevelse. Spilleautomaten Lights fra NetEnt gir deg den samme følelsen som en tropisk sommerkveld, bare hjemme foran dataskjermen. Høres ikke dette fantastisk ut? Denne spilleautomaten er inspirert av den thailandske lysfestivalen Loy Krathong, med festlige lys, lykter og nydelig utsikt over naturen. Spillet er svært enkelt og er basert på flytende wildsymboler, scatters og gratisspinn.

Design og grafikk

Vi synes det ser veldig bra ut! Bakgrunnen består av et vakkert fjellandskap med fossefall og en nydelig horisont. Symbolene skal forestille rislamper og pokerkort, blant annet. De muntre og fine fargene skaper en behagelig spillestund utover det vanlige.

lightsTema

Thailand og lysfestival. Trenger vi si noe mer? Spilleautomaten Lights har alt man kan tenke seg!

Bonus og gratisspinn

Hvert spinn i Spilleautomaten Lights har et aktivt flytende wildsymbol som holder spenningen i spillet oppe. Videre forvandles 2-4 av de vanlige symbolene seg til wildsymboler i et spinn for å skape jokere. I tillegg dukker ofte gratisspinn opp!

Musikk og lyd

Musikken skaper en beroligende zen-lignende atmosfære som gjør slik at man blir veldig avslappet. Dette varer bare enn så lenge. Når en gevinst plinger inn får man fort opp pulsen igjen!

Lights tips

Dette spillet gir deg en deilig og avslappende følelse, samtidig som det er et livlig spill med fine lys og farger!

Visste du at?

  • Loy Krathong er en lysfestival i Thailand hvor de hedrer vanngudinnen Phra Mae Khongkha. Det skal bringe lykke å sende ut lykter, lys og blomster på havet i små flåter. Dette synes vi på Slotify er et virkelig herlig tema for en spilleautomat!

Sjekk vår liste over aktuelle spilleautomatbonuser her!
Av Anette Larsson Google+