Immortal Romance

Happy Spins Anmeldelse, Slots, Slots bonus

Immortal Romance
Immortal Romance er en av Microgamings absolutt største suksesser! Underholdning på høyt nivå og mange gode gevinstmuligheter tilbys på denne spilleautomaten, som handler om vampyrer og evig kjærlighet!

Karakter Immortal Romance

[wc_skillbar title="TOTALVURDERING” percentage=”90″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”85″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”85″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”90″ color=”#6adcfa”]

Spill hos:

250x100leovegas250x100verajohn

Immortal Romance chamber of spinsAnmeldelse Immortal Romance

Immortal Romance er en spilleautomat med 5 hjul og hele 243 måter å vinne på! Siden den ble sluppet i 2011 har Immortal Romance, som handler om vampyrer og farlige romanser, vært en favorittautomat pga. dens underholdende karakter. Vi elsker det! Med inspirasjon fra Twilight serien og True Blood er vampyrtemaet et faktum, og via spilleautomaten får spillerne følge fire unike karakterer.
Det mystiske Immortal Romance tilbyr både bredde og dybde, og det er utrolig vakkert. Selvfølgelig finnes det masse wildsymboler og bonuser du kan få fatt i! Immortal Romance er en spilleautomat med store gevinstmuligheter og som er flott å beskue. Man vil alltid tilbake!

Design & Grafikk

Microgaming har gått hardt inn på den visuelle opplevelsen i Immortal Romance. Det ser strålende vakkert ut. Spilleautomaten har en gjennomgående gotisk estetikk som er raffinert og som setter stemningen umiddelbart. Flotte, detaljerte illustrasjoner og animasjoner gir et kraftig og imponerende inntrykk som fanger oppmerksomheten din fra første stund.

Fantastisk grafikk som tilbyr funksjonelle løsninger.

Tema

Immortal Romance er noe mørkere og mer spennende enn de fleste andre spilleautomater. Det finnes fire interessante hovedpersoner i Immortal Romance: Troy, Amber, Sarah og Michael. Hver unike karakter har sin egen bakgrunnshistorie på denne spilleautomaten, som handler om vampyrer, svik og kjærlighet..

Immortal Romance er som en blanding av de beste vampyrseriene og vampyrfilmene, men med muligheten for å vinne ekte penger!

immortalromance-wildsWildsymboler

Immortal Romance har et wildsymbol som ser ut som spillets logo, og dette erstatter alle vanlige symboler og kan generere gevinster opp til 15 000 kr! Herlig!

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

Det finnes en rekke artige bonusfunksjoner i Immortal Romace. Wildsymboler, scattersymboler, en tilfeldig jokerfunksjon og fire ulike gratissspinnmodi med minst én spesialfunksjon hver!

Chamber of Spins’ fire ulike nivåer gir spillere gratisspinn med enten én eller flere spesialfunksjoner.
Så finnes det også scattersymboler, de ser ut som en dørhammer i form av en løve. Scattersymbolene gir både pengegevinst og tilgang til bonusfunksjonen Chamber of Spins.

Musikk & Lyd

Med det mesterlige lydbildet får Immortal Romance en enda bedre karakter. Musikken og lyden er fortryllende, og bidrar til den spennende atmosfæren. Man får virkelig en god følelse av å spille på denne spilleautomaten.

Immortal Romance RTP

RTP (Return to player) er tilbakebetalingsprosenten, og i Immortal Romance kan du regne med at den er på minimum 95 %. Maksbeløpet man kan vinne på en gevinstlinje i hovedspillet er 15 000 kr, og den høyeste gevinsten med scattersymboler er 60 000 kroner. I gratisspinnmodus er det mulig å vinne over 3,6 millioner kroner på ett enkelt spinn! Helt vanvittig!

immortalromance-slot-logo Immortal Romance tips

For alle som spiller på spilleautomater er det viktigste å ha det gøy. Begynn derfor med å prøvespille via gratisspinn eller med lave innsatser, så kan du heller øke opp innsatsen når du begynner å vinne.

Visste du at?

  • Mange mennesker i europeiske land trodde i flere hundre år på at det faktisk fantes vampyrer. I enkelte tilfeller førte denne troen til at mennesker ble anklaget for å være vampyrer og noen av de ble gjennomboret med påler. Fint at den tiden er over.

Sjekk vår liste over aktuelle spilleautomatbonuser her!

Av Anette Larsson Google+