Golden Ticket

Happy Spins Anmeldelse, Slots, Slots bonus

Golden Ticket
Golden Ticket er en unik spilleautomat der god gammeldags karnevalstemning blandes med enorme gevinstmuligheter. Du kan vinne opp til 1000 ganger innsatsen!

Karakter Golden Ticket

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”90″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”95″ color=”#6adcfa”]

Spill Golden Ticket

 

250x100leovegas250x100verajohn

Anmeldelse Golden Ticket

Golden-Ticket-Playn-GoGolden Ticket, fra svenskene i Play’n Go, utspiller seg på et gammeldags omreisende sirkus. Det er feststemning i luften, og bonusfunksjonene på denne innovative spilleautomaten ligner ikke på noe vi har sett tidligere. I bakgrunnen ser vi noe som minner om hvordan sirkusene så ut før i tiden. Sirkusvogner, sirkusdirektører og en og annen klovn skaper en festlig stemning. Play’n Go har lagt ned mye energi på lydopplevelsen. Latter fra publikum, festlige trompetsoloer og lyd fra forestillinger, gjør at det er vanskelig å ikke bli dratt inn i karnevalsstemningen.

Golden Ticket er et spill som skiller seg ut fra tradisjonelle spilleautomater. Det finnes nemlig ingen innsatslinjer! I stedet for vinner du hver gang tre eller flere like symboler lander på hjulene. Du kan vinne enten vertikalt er horisontalt.

På venstre side regnes dine gevinster sammen. Flere gevinster på rad aktiverer en multiplikatorfunksjon. Suksessive gevinster kan da føre til virkelig store gevinster. Spillideen i Golden Ticket går ut på å rense hjulene for alle symboler. Lykkes man med det kunststykket, vinner man hele 1000 ganger innsatsen!

Oppsummert kan vi si at Play’n GO har virkelig lykkes med å skape et spill med et høyt nivå av både underholdning og innovasjon. Det er kjempemorsomt med spill som avviker fra hvordan tradisjonelle spilleautomater vanligvis fungerer.

Ettersom Golden Ticket er et såpass annerledes spill, anbefaler vi at man prøvespiller et par ganger først, for å forstå spillet bedre. Det går fint an å gjøre det her på Happy Spins. Du kan også besøke LeoVegas eller Vera & John og spille direkte hos dem!

SPILL GOLDEN TICKET HOS LEOVEGAS – GRATISSPINN + BONUS KLIKK HER

Tema

Sirkuset har kommet til byen! Det er et klassisk sirkus det dreier seg om. Den typen som minner mest om et amerikansk sirkus fra 1950-tallet.

Design & grafikk

Symbolene, bakgrunnen og alt av grafikk er riktig godt utført og flott. Play’n Go har lykkes med å skape en spilleautomat med et moderne utseende.Golden-Ticket-Slot-Bonus

Wildsymboler

I Golden Ticket er det passende nok akkurat Golden Ticket som er wildsymbol. Den gylne billetten er vanskelig å ikke se, og når den lander på hjulet kan den gi deg gevinster både alene og som en del av en gevinstkombinasjon.

SPILL GOLDEN TICKET HOS VERA & JOHN – GRATISSPINN + BONUS KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

Golden Ticket har en meget innovativ bonusrunde der du belønnes med både gratisspinn og en god porsjon underholdning. Du aktiverer denne modusen når en av radene er renset. Når en rad er renset står det nemlig “BONUS” med Golden-Ticket-slots-free spinsstore bokstaver. Dine allerede vunnede gratisspinn får også en multiplikator, avhengig av hvor mange av radene som har blitt renset. Multiplikatoren varierer fra 1 til 5 ganger innsatsen.

Musikk & Lyd

Den som noensinne har vært på et tivoli eller sirkus kommer nok til å kjenne seg igjen. Det tydelige sirkustemaet gjenspeiles også sterkt i lydopplevelsen. Skru gjerne opp volumet dersom du vil skape en enda bedre stemning!

Golden Ticket RTP

I Golden Ticket ligger RTP (Return to Player) på 96,73 %, noe som er litt høyere enn gjennomsnittet. Dette tallet medfører at tilbakebetalingen til oss spillere ligger på et høyt nivå. På dette spillet finnes det alltid gode muligheter for gevinster.

Golden Ticket på mobilen

Golden-Ticket-mobilenPlay’n Go har utviklet en mobilversjon av Golden Ticket. Den kan utmerket spilles på din iPhone, Android eller nettbrett. Av naturlige årsaker er utseendet noe annerledes, men du får fortsatt en meget underholdende spillopplevelse.

SPILL GOLDEN TICKET HOS VERA & JOHN – GRATISSPINN + BONUS KLIKK HER

Golden Ticket gratisspinn

Golden Ticket er antakeligvis Play’n GOs heteste spilltittel for øyeblikket.
Sjekk ut vår samling av gratisspinn, der vi bestandig oppdaterer dere på kasinoverdens aller beste tilbud av gratisspinn.

Golden-Ticket-Slots-BonusarGolden Ticket bonus

Det finnes en rekke meget gode bonuser du kan benytte deg av for å spille Golden Ticket. Her kan du finne markedets aller beste bonustilbud akkurat nå.
Mange benytter seg av et bonustilbud for å kunne ha ekstra mye å spille for. Gjør det samme, du også!

Golden Ticket tips

Golden Ticket er et unikt og kanskje noe merkelig spill. Ettersom spillformatet er såpass annerledes enn på de tradisjonelle spillene, vil vi anbefale et par prøveomganger først. Dersom du liker Golden Ticket er det alltid lurt å undersøke om det finnes noen bonustilbud du kan benytte deg av.

Visste du at?

  • Hans Hugo Ferdinand “Manne” av Klintberg ble født 28. juni 1945, og han er antakeligvis Sveriges mest kjente klovn. Han er best kjent under sitt artistnavn “Clownen Manne”.
  • Ringling Brothers and Barnum & Bailey Clown College var også kjent som “Clown College”. Skolen utdannet ca. 1400 klovner i årene 1968-1997.

Her har vi samlet det beste bonusene som er tilgjengelige akkurat nå!

Av Erik Bråneryd Google+