Golden Goddess

Happy Spins Anmeldelse, Slots, Slots bonus

Golden Goddess
Golden Goddess er en gudommelig spilleautomat med inspirasjon fra antikkens Hellas. Den unike Super stacks-funksjonen og de spennende bonusrundene komme til å gi deg mange timer med spilleglede.

Karakter Golden Goddess

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”93″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”85″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”85″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”95″ color=”#6adcfa”]

Spill Golden Goddess

Casumo

250x100leovegas250x100verajohn

Anmeldelse Golden Goddess

GoldenGoddess_300x152Den greske og romerske mytologien har lenge vært en inspirasjonskilde for ulike spilleautomater. Golden Goddess er også en av dem! Denne spilleautomaten har meget interessante funksjoner, som gjør den ytterst spillbar. Bonusrunder, wildsymboler og en spennende gratisspinn modus gjør at man stadig har noe å se frem til. Spesialfunksjonen “Super stacks” gir Golden Goddess det lille ekstra. Super stacks kan få hele hjulet til å dekkes av ett og samme symbol. Her finnes det unektelig penger å vinne.

Golden Goddess er en klassiker, tilpasset til den digitale tidsalderen. Mengden funksjoner og den herlige spillfølelsen gjør at vi gladelig spinner i vei mange ganger!

SPILL GOLDEN GODDESS HOS CASUMO KLIKK HER

Tema

IGT tar oss med på en reise til en antikk verden, der guder og gudinner hersker på jorden. Mytologiske hester, vakre gudinner, staselige menn og fredsduer fyker forbi. Et spennende tema for alle som liker historiske tilbakeblikk.

Design & grafikk

Golden Goddess var opprinnelig en landbasert spilleautomat. I den digitale versjonen har IGT gjenskapt følelsen og utseendet fra sin forgjenger. Det innebærer at verken designet ellerstacked-golden-goddess grafikken ikke er akkurat hypermoderne, men den tjener fortsatt sitt formål.

Wildsymboler

Golden Goddess-logoen fungerer som wildsymbol. Den bytter ut alle andre symboler, unntatt scattersymbolene.

SPILL GOLDEN GODDESS HOS LEOVEGAS BONUS + GRATISSPINN KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

For å komme i gratisspinnmodus må scattersymbolene havne på andre, tredje og fjerde hjul. Scattersymbolet kjenner du igjen som en rose. Dersom du aktiverer gratisspinnmodus, får du muligheten til å benytte deg av syv gratisspinn. Spesialfunksjonen Super stacks er kanskje mest interessant. I denne funksjonen stables hjulene med ett og samme symbol. I teorien kan hele spillskjermen dekkes av samme symbol. Da er du mer eller mindre garantert en virkelig stor gevinst!

golden-goddess-symbolMusikk & Lyd

Lydopplevelsen minner om den man får fra en klassisk spilleautomat. Ikke noe spektakulært, men vi liker det!

Golden Goddess RTP

Den teoretiske utbetalingsprosenten ligger på 96 %. Et i aller høyeste grad godkjent tall. Tilbakebetalingen til oss spiller ligger på et bra og rettferdig nivå.

Golden Goddess på mobilen

Har du en iPhone, Android eller nettbrett? Perfekt! Da kan du spille Golden Goddess hvor som helst. Du behøver ikke å kjenne noe til begrensningen, selv om du er på reisefot eller mangler tilgang til en datamaskin.

Golden Goddess gratisspinn

VI har samlet alle våre gratisspinn-tilbud på en og samme plass. Perfekt dersom du er på jakt etter gratisspinn til et spesifikt spill som Golden Goddess.

Golden Goddess bonus

Det beste med bonuser er at man får ekstra penger å spille for. Helt gratis! Har man fått ekstra mye, kan man berettige å spille med en høyere innsats en vanlig. Vi har av praktiske grunner samlet de absolutt beste bonustilbudene på markedet. Her ser du en liste over alle de beste bonusene vi vet om akkurat nå.

golden-goddess-big-winGolden Goddess tips

Har du aldri spilt Golden Goddess før? Vanskelig å forstå hvilke kombinasjoner som gir gevinst? Et tips for en bedre forståelse, er å spille med lekepenger de første rundene.

Visste du at?

  • Den verdensberømte filosofen Aristoteles i en periode var læreren til Alexander den store.
  • I den greske mytologien var Zevs gudenes konge. I den romerske mytologien var han bedre kjent som Jupiter.

Av Erik Bråneryd Google+