Go Bananas

Happy Spins Anmeldelse, Slots, Slots bonus

Go Bananas
Go bananas er kanongøy. En enkel spilleautomat, med god underholdningsverdi og fine gevinstmuligheter!

Karakter Go Bananas spilleautomat

[wc_skillbar title="TOTALVURDERING” percentage=”90″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”85″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”85″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”95″ color=”#6adcfa”]

Spill Go Bananas:

250x100leovegas250x100verajohn

 

Go BananasAnmeldelse Go Bananas spilleautomat

NetEnts nyeste spilleautomat Go Banas overbeviser i grunnen ikke, i alle fall ikke de første minuttene vi spiller. Så kommer en følelse snikende inn på oss. “Vent litt, dette er jo faktisk ganske gøy.” Det er lekende, nesten på grensen til å være barnslig (minner litt om flere av Jackpotjoys’ spill), men likevel fantastisk gøy. Musikken og lyden er god, og etter en stund er man ikke bare inne i det, man er blitt en ordentlig Go Bananas-predikant. Det er gøy. Så enkelt. Det behøver ikke å være noe mer komplisert, det er jo tross alt underholdningsverdien man er ute etter når man spiller på spilleautomater.

En stor del av underholdningsverdien ved en spilleautomat er selvfølgelig ikke bare avhengig av hvordan spilleautomaten ser ut, høres ut og hvordan spillfølelsen er, gevinstene er naturligvis viktig. Det virker som NetEnt har fått til en fin gevinstfordeling her. Man vinner både ofte og mye. Ettersom det ikke finnes scattersymboler og gratisspinn i dette spillet, og heller ingen jackpot, så kan det naturligvis deles ut flere gevinster i “vanlig gameplay”. Og det merker man blir gjort. Hele Go Bananas bygger på expanding wilds og det finnes hele 5 ulike symboler, der alle er forskjellige apearter. Det beste er dersom man klarer å få to eller flere wildsymboler på samme spinn, da klirrer det godt i kassen. Har du skikkelig flaks er det storgevinsten på utrolige 140.000 mynter som ryker til.

Design & Grafikk

Vi liker det! Det er ikke superfint, men grafikken i Go Bananas spilleautomater er likevel morsomt, lekende og funksjonelt! De fem ulike apene som ekspanderer er også bra laget, og det er både morsomt og spennende å se på når de blir til wilds!

Tema

Sprøe aper som deler ut penger. Fantastisk. 5 av 5 mulige bananer til GO Bananas spilleautomat!

Go Bananas spilleautomat på mobilen

Spilleautomaten Go Bananas fungerer helt utmerket på mobilen og nettbrettet. Alle nye spill som NetEnt slipper nå for tiden slippes både til vanlig PC, mobil og nettbrett samtidig.

Go Bananas slotGo Bananas spilleautomat gratisspinn

Foruten 200 gratisspinn på Starspins byr Leo Vegas akkurat nå på 5 gratisspinn på Go Bananas og ytterligere 35 dersom du foretar et innskudd. For øvrig så har også Vera & John og Mr. Green kampanje med gratisspinn til Go Bananas akkurat nå!

Go Bananas spilleautomat tips

Det som er viktig når du spiller på spilleautomater er jo å ha det gøy, og det kan vi garantere at du får med Go Bananas. Ettersom spillet er basert på høy utbetaling i selve spillet, så er vår taktikk å spille med en noe høyere innsats enn hva vi ville gjort på en spilleautomat med bonusrunder og gratisspinn. Det har fungert fint for oss hittil, ettersom vi forvandlet en tusenlapp til over 4000 kr i første runde!

Visste du at?

  • Aper spiser faktisk en hel del bananer, men ikke like mye som vi kanskje tror. Det er heller ingen apefavoritt, de spiser helst bananer fordi tilgangen ofte er stor der de bor. I dyrehagen velger nesten alle typer aper annen frukt når de selv får lov til å velge! Man tror det er på grunn av at bananer må skrelles først, noe de flest aper gir blaffen i, og derfor velger de heller frukt de kan kaste innpå uten anstrengelse.

Sjekk vår liste over aktuelle spilleautomatbonuser her!

Av Anette Larsson Google+