Fruit Warp

Happy Spins Anmeldelse, Slots, Slots bonus

Fruit Warp
Fruit Warp er et unikt spill med en enorm utbetalingsprosent. Man får en skikkelig dose underholdning, og spenningen er alltid på topp. Prøv det allerede i dag!

Karakter Fruit Warp

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”95″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”100″ color=”#6adcfa”]

Spill Fruit Warp250x100mrgreen

Casumo


250x100verajohn

Anmeldelse Fruit Warp

fruit-warp-thunderkickFruit Warp er en fersk spilleautomat fra svenske Thunderkick. Thunderkick er kjent for å finne på noe nytt i flere av spillene sine – og Fruit Warp er definitivt intet unntak. Det som kanskje er mest unikt er at det ikke finnes verken hjul eller innsatslinjer i spillet. Bonusfunksjonene er også utrolig innovative. Det finnes hele ni ulike gratisspinn-nivå med ulike dynamiske multiplikatorer. Det er til og med mulig å få ekstra liv, re-spinn og andre spennende ekstrafunksjoner.

Fruit Warp ligner ikke på noe vi har sett tidligere, noe som kan gjøre at spillet føles litt forvirrende ved første øyekast. Etter et par spinn venner man seg til spillfølelsen, og når man har gjort det, innser man at Fruit Warp er et spill som er virkelig underholdende! Les videre for å finne ut mer om Fruit Warp!

SPILL FRUIT WARP HOS VERA & JOHN – 100 % BONUS + 10 GRATISSPINN, KLIKK HER

Tema

Det første som skjer når man starter Fruit Warp, er at man ser en animasjon der informasjonen om bonusfunksjonene og selve spillet presenteres. Symbolene består av en mengde ulike frukter, som i rett kombinasjon gir gevinst. Det er ingen episk historie i Fruit Warp – her handler det bare om spillet.

Når man klikker i gang Fruit Warp første gang ser man en animasjon der spillets tema presenteres sammenfruit-warp-thunderkick-free spins med en oppsummering av bonusfunksjonene. Når animasjonen er ferdig, vises ni fruktsymboler på skjerme. De ligger litt hulter i bulter, og man merker fort at det verken finnes hjul eller innsatslinjer. Selve ideen er at man bare trenger tre like fruktsymboler for å få en gevinst. Fruktsymbolene består av to merkelige romfrukter og sju mer vanlige frukter (papaya, druer, bananer, appelsiner, jordbær, plommer og kirsebær). Det er ingen wildsymboler i spillet. Symbolene flyter rundt i en gulgrønn suppe (som er finere enn det høres ut!) der det bobler litt her og der.

Design & grafikk

Et frukttema gjør at man kanskje ikke forventer supergod grafikk, men i Fruit Warp ser det faktisk ganske fint ut. Grafikken og spillskjermen minner om andre titler fra Thunderkick. Når det gjelder utseendet kan vi konstatere at det er moderne og tidsriktig.

Wildsymboler

Det er ingen wildsymboler i Fruit Warp. Men fortvil ikke – med en utbetalingsprosent på 97 %, er det fortsatt mange flere vinnersjanser enn i et gjennomsnittlig spill!

SPILL FRUIT WARP HOS MR GREEN 100 GRATISSPINN + 233 % BONUS KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

Det er to ulike bonusfunksjoner i Fruit Warp. Først har vi den såkalte “warp”-funksjonen, som aktiveres når fire identiske symboler dukker opp på spillskjermen. Da blir disse fire symbolene værende på skjermen, mens de andre symbolene forsvinner og fruit-warp-slotserstattes av nye, tilfeldige symboler. Ved hjelp av denne funksjonen kan du få inntil ni like symboler.

Fem like symboler gjør at du havner i “fruktmodus”. Det finnes hele ni ulike fruktnivåer, ett for hvert symbol. Warp-måleren (lengst nede på skjermen) tar stor plass i dette nivået. For hver gevinst i gratisspinn-nivået kommer man ett trinn opp på warpmåleren, og får et ekstra re-spinn. Noen av trinnene gir deg ekstra liv og dynamiske multiplikatorer som gir økte vinnersjanser. En dynamisk multiplikator fungerer ved at den øker verdien på hver gevinst man får på rad. Ekstralivet brukes dersom man får et gevinstløst spinn – da får man i stedet et re-spinn som kompensasjon.

Dette er, oss bekjent, et helt unikt bonusnivå, så en anbefaling fra oss er å prøvespille et par ganger for å få en bedre forståelse av hvordan spillet fungerer.

Musikk & Lyd

I bakgrunnen høres loungemusikk. Den er trivelig og harmonisk. Lydeffektene er ganske diskrete, og passer fint til spillets tema.

Fruit Warp RTP

Fruit Warp har en uvanlig bra Return To Player (RTP) på 97 %. Det innebærer rett og slett at den teoretiske utbetalingen til oss spillere ligger på hele 97 %. Det er et par prosent høyere enn gjennomsnittet!

Fruit Warp på mobilen

Ja da! Det er bare å finne fram smarttelefonen eller nettbrettet. Det går helt fint å spille Fruit Warp når du er på farten, casumo-i-mobileneller dersom du foretrekker å spille på mobilen.

SPILL FRUIT WARP HOS CASUMO – 110 GRATISSPINN + 100 % BONUS KLIKK HER

Fruit Warp gratisspinn

Enn så lenge er det ganske uvanlig at man får gratisspinn på Fruit Warp som en del av en velkomstbonus. Vi anbefaler åbesøke vår gratisspinnside, der vi stadig oppdaterer vår liste over de beste gratisspinntilbudene akkurat nå. .

Dersom du vil spille ekstra mange spinn på Fruit Warp, anbefaler vi å skaffe en konto hos Vera & John, Mr Green eller Casumo og bruker bonuspengene utelukkende på Fruit Warp. Da blir det nesten som gratisspinn, bare at man har muligheten til å velge innsatsen selv.

Fruit Warp bonus

Dersom du setter pris på uvanlige spilleautomater som Fruit Warp, vil du sikkert få sjansen til å spille ekstra mange runder. Et bra knep for å få den muligheten, er å utnytte en bonus! Vera & John, Mr Green eller Casumo har alle veldig gode velkomsttilbud, og de har selvsagt Fruit Warp i sitt spillutvalg.

Gå inn her for å finne enda flere velkomstbonuser. Bruk en bonus og få ekstra mye å spille for!

Fruit Warp tips

Som sagt er Fruit Warp en enkel, men veldig uvanlig spilleautomat. Spill med lekepenger de første gangene for å få inn spillfølelsen, og se om du liker den. Sjekk også om det finnes en bonus du kan utnytte for å få ekstra mye å spille for.

Visste du at?

  • Mange frukter har et utseende som både dyr og mennesker liker, samtidig som frøene passerer gjennom fordøyelsen uten å brytes ned. Enkelte frukter “spares” av ulike dyr og fugler, men blir glemt. Disse to triksene bidrar til at vekstene sprer seg rundt i naturen, og gjør at nye frukter får sjansen til å vokse.

 

Leter du etter markedets beste casinobonuser? Gå inn HER!

Av Erik Bråneryd Google+