Esqueleto Explosivo

Happy Spins Anmeldelse, Slots, Slots bonus

Esqueleto Explosivo
Det er sprøtt, det er morsomt og man får lyst til å spille igjen og igjen! Du kan dessuten regne med gode vinnersjanser og mange bonuser!

Karakter Esqueleto Explosivo

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”94″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”95″ color=”#6adcfa”]

Spill Esqueleto Explosivo

250x100leovegas250x100verajohn

Esqueleto-explosivo-casumoAnmeldelse Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo er inspirert av den meksikanske høytiden Día de los muertos, som handler om å feire de døde mer enn å sørge over dem. Esqueleto Explosivo går helt i samme stil!

Denne spilleautomaten er som en fargesprakende fest med fine, eksploderende hodeskaller av pappmasjé og stemningsfull sang. Temaet er så gjennomarbeidet at det er en sann glede å se!
Det er sprøtt, det er morsomt, og man får lyst til å spille igjen og igjen! Esqueleto Explosivo ser ikke ut som en typisk spilleautomat, men den fungerer som vanlige spilleautomater med fem hjul og tre rader. Det er hele 17 gevinstlinjer, og man er garantert god underholdning! Du kan dessuten forvente gode vinnersjanser og mange bonuser!

Design & Grafikk

Spilleautomaten er fylt til randen med detaljer som gjør den til en fest for øye og sinn! Grafikken er helt makeløs, med store kontraster og fargeskifter. Fargeglade vimpler og lamper henger fra taket, og fyrverkeri smeller rundt oss. Det finnes levende lys, røkelse, tequila og uendelig mange fargesprakende hodeskaller. Langt fra alle spilleautomater kan by spillerne på en slik spillopplevelse!

Tema

Spillutviklerne hos Thunderkick har gjort leksene sine angående Día de los muertos. Alt er laget i en sjarmerende og komisk stil som gjør at man tenker på et Mexico i feststemning. Fargene er kjernen i presentasjonen, og får stor plass. En varm og herlig følelse oppstår i kroppen så fort man fester blikket på Esqueleto Explosivo, og det begynner å krible i fingrene!

cthumb_nyx_ogs_esqueletoexplosivoWildsymboler

Alle symboler som inngår i en vinnerrekke byttes ut med nye symboler. Det gjør at spillerne kan vinne flere ganger på samme spinn! Jo større vinner kombinasjonene er, desto større er sjansen til å få nye gevinster. Så lenge man vinner, får man nye symboler, win-win!

Bonusrunder og gratisspinn/scatter

I Esqueleto Explosivo finnes en Mucho Multiplier. Hver gang man vinner på en “drop”, eller hver gang det eksploderende wildsymbolet dukker opp, øker multiplikatoren. Og når multiplikatoren er høy, kan man regne med å sanke inn de største gevinstene. Et annet wildsymbol er Explosivo Wild, som sprenger de åtte nærmeste symbolene. Disse erstattes av nye symboler, som altså øker sjansen til å vinne flere gevinster. Esqueleto Explosivo lever virkelig opp til navnet sitt!

Musikk & Lyd

Hva ville et spill om den sjarmerende, ville meksikanske høytiden Día de los muertos vært uten instrumentspillende skjelett? Ikke mye, eller hva? Det samme tenkte spillutviklerne hos Thunderkick. I Esqueleto Explosivo har derfor hvert skjelett et eget musikkinstrument. Og når man får en gevinst, begynner bandet å spille herlig mariachi-musikk. Lykkefølelsen som oppstår i dette øyeblikket, er noe alle bør få oppleve! Spilleautomaten er en ren fest med inspirasjon fra sydligere breddegrader, og lyden og musikken oppfyller alle krav.

Esqueleto Explosivo RTP

Den gjennomsnittlige tilbakebetalingen (RTP: Return to player) er på skyhøye 97 %. Det er vilt høyt sammenlignet med de fleste andre spilleautomater, og det er bare et fåtall som kan måle seg med Esqueleto Explosivo på dette området.

Den aller største gevinsten spillet tilbyr får man dersom alle 15 posisjoner dekkes av en rød hodeskalle, og det skjer med en multiplikator på 32x, samtidig som man spiller med maksimumsinnsatsen. Da kan man le hele veien til banken, for da er man hele 340 000 euro rikere!

Esqueleto Explosivo.1Esqueleto Explosivo tips

Det viktigste når man spiller på spilleautomater er å ha det morsomt og nyte spillet. Start derfor med å testspille med gratisspinn eller med lave innsatser, og øk innsatsene når du vinner. Lykke til!

Visste du at?

  • Día de los muertos er en viktig religiøs høytid i Mexico, som sammenfaller med Allehelgensdag. Den meksikanske tradisjonen har røtter i indianske kulturer og katolisismen. Karnevalslignende tilstelninger arrangeres under høytiden, og da viser man fram de fineste håndverkene, som ofte er laget av godterier, og forestiller skjeletter og kranier. Troen på at de døde besøker de levende nettopp denne helgen er stor i Mexico. Mange tror at de døde spiser og drikker maten og drikkevarene som de levende har satt fram.

Sjekk vår liste over aktuelle spilleautomatbonuser her!

Av Anette Larsson Google+