Big Bad Wolf

Happy Spins Anmeldelse, Slots, Slots bonus

Big Bad Wolf
Vi synes at helhetsinntrykket er veldig fint, dette er en utrolig velprodusert spilleautomat og det merkes at det er et rutinert team som ligger bak dette spillet!

Vurdering av Big Bad Wolf

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”82″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”85″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Ljud” percentage=”80″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”75″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”85″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”85″ color=”#6adcfa”]

Spill Big Bad Wolf:

250x100mrgreenBetsson250x100

Big Bad Wolf Slot RecensionAnmeldelse av Big Bad Wolf

Big Bad Wolf er en cascading (fallende) spilleautomat, der symbolene faller ned snarere enn å rulle frem. Symbolene i spillet består av De Tre Små Grisene, Store Stygge Ulven, en liten rosa gris og de klassiske 10-J-Q-K-symbolene. Ulven vil så klart blåse ned Grisenes hus, denne gangen ikke for å spise dem opp, men for å få tilgang til rikdommene deres. Vi synes at helhetsinntrykket er veldig fint – dette er en fantastisk velprodusert spilleautomat. Det merkes at det er et rutinert team som ligger bak dette spillet.

Det er vanskelig å sette fingeren på hvorfor, om det har å gjøre med temaet (eventyr er litt småtriste) eller om det er en allmenn følelse av at dette er en spilleautomat som utbetaler store gevinster, bare ganske sjeldent, men Quickspin har en liten utfordring med kommende titler før de leverer produkter i verdensklasse. Det er likevel et stort potensiale her!

Når det er sagt så er Big Bad Wolf likevel verdt å teste. Vi slo glatt i hjel noen timer (og kroner) når vi testet det – og vi kommer nok til å prøve det igjen! Big Bad Wolf er en flott og på alle måter trivelig spilleautomat og et friskt pust. Bare test selv, liker du i tillegg eventyr så er det en soleklar match!

Design og Grafikk

Quickspin har noe stort på gang. Det merkes at det er rutinerte spillefolk som har utviklet denne flotte spilleautomaten. Knivskarpe detaljer samt animasjoner som flyter virkelig lekkert. Vi testet Big Bad Wolf både på våre moderne maskiner samt på noen av de litt traustere vi har og det fungerer finfint og ser supert ut på alle sammen.

Tema

Tja, vi ser frem til kommende temaer uten tilknytning til eventyr. Det føles litt fantasiløst.

Big Bad Wolf Slot Freespins Wilds Wildsymboler

Det vanligste wildsymbolet er en bikube, et helt vanlig wildsymbol som erstatter alle andre symboler. Det finnes også spesielle wildsymboler i form av spesialgriser. Disse kikker frem ved annethvert spinn, og ved seks rake gevinstspinn får du hele tre ekstra spesialgriser på brikkene.

Bonusrunder og gratisspinn/scatter

Ulven gir selvsagt gratisspinn i Big Bad Wolf. Når du får tre ulvesymboler vinner du 10 gratisspinn med en multiplikator på 3. I gratisspinn gjelder det å ule mot fullmånen for å hente krefter. Disse gir ytterligere spinn som ganges med en enda større multiplikator.

Big Bad Wolf har ingen bonusrunde, men belønner heller deg som spiller med gratisspinn med multiplikator isteden.

Musikk og Lyd

Musikk og lyd er ok, men det når ikke helt opp sammenliknet med den flotte grafikken. Bra nok, men ikke spektakulært!

Big Bad Wolf RTP

97.34 %, en veldig bra RTP. Big Bad Wolf betaler absolutt ut større gevinster, men da noe sjeldnere sammenliknet med andre spilleautomater som kanskje betaler ut mindre gevinster, men hyppigere.

Big Bad Wolf tips

Gå ned litt i innsats per spinn sammenliknet med hva du er vant til. Ettersom Big Bad Wolf betaler ut litt større gevinster vinner man også sjeldnere så pass på at kulene varer. Vi fikk også litt lyst på stekt bacon etter å ha spilt Big Bad Wolf i noen timer.

Visste du at?

  • Eventyret om den Store Stygge Ulven er et klassisk europeisk folkeeventyr som egentlig heter “De Tre Små Griser“. Det var nesten bortglemt helt til Disney på 30-tallet gjenopplivet det via en serie med tegnefilmer som han kalte: “Silly Symphonies“. I folkeeventyret dør ulven på slutten, fordi han ramler ned i en kokende gryte.

Sjekk vår liste på aktuelle spilleautomatbonuser her!

Av Anette Larsson Google+