Attraction

Happy Spins Anmeldelse, NetEnt, Slots, Slots bonus

Attraction
Attraction er en moderne spilleautomat som er umulig å ikke elske. Hyperfin grafikk og hyggelige retrovibber gjør det til en rendyrket storsuksess

Karakter Attraction

[wc_skillbar title=”TOTALVURDERING” percentage=”95″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”100″ color=”#6adcfa”]

[wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”90″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”90″ color=”#6adcfa”]

Spill Attraction:

250x100leovegasCasumo

Anmeldelse Attraction

Attraction er en av NetEnts nyeste spilleautomater og ble sluppet i løpet av sommeren 2014. Man kan tror at det handler om et kjærlighetstema, men i egentlig er Attraction en flørt med vitenskapelige tema som magnetisme og kjemi. Det er hi-tech og en passende mengde mystiske innslag som gjelder her.

Det finnes et spesialsymbol i spillet, men det kreves faktisk ikke flere symboler enn det for å gjøre det riktig spillverdig. Attraction er et perfekt spill for alle som er ute etter nye spillopplevelser. Kanskje blir akkurat Attraction din nye favorittspilleautomat?

SPILL ATTRACTION HOS LEO VEGAS MED 200% BONUS – KLIKK HER

350x200-attractionDesign & Grafikk

Både designet og grafikken er «state of the art». Akkurat slik man kan forvente av den erfarne spilleverandøren NetEnt. Det er jevnt over riktig pent og det finnes en passende mengde grafiske elementer. Det er ikke kornete noe sted og det merkes at NetEnt har satset mye på at Attraction skal ha utmerket design og grafikkopplevelse. Det er liksom prikken over i-en når et utrolig morsomt spill også er pent. To tomler opp!

Tema

Flørten med vitenskapen og de tilhørende høyteknologiske maskinene er åpenbar. Følelsen er at de har blitt inspirert av et utopisk fremtidsbilde. Retro og futurisme samtidig helt enkelt! Temaet er etter vår mening suverent!

Wildsymboler

Det finnes som sagt kun ett wildsymbol i spillet. Det er lett å kjenne igjen da det synes i form av et klassisk bilde av et atom. Teksten “Wild” synes dessuten klart og tydelig. Nesten umulig ikke å kjenne det igjen!

SPILL ATTRACTION HOS LEO VEGAS MED
200% BONUS – KLIKK HER

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

Når atom-symbolet dukker opp fungerer det slik som wildsymbolet vanligvis fungerer. Om den havner på ett hjul samtidig som to av magnetene havner på samme rad eller kolonne som jokeren, skjer det noe heftig. Wildsymbolet tiltrekker nemlig da seg atom-symbolet som gjør at den deretter sprer seg magnetstrålens retning.

Når magneten har gjort sitt låses wildsymbolene fast og du får siden ta del i et re-spinn av de andre posisjonene på hjulet. Har du flyten med deg fortsetter magneten på dette viset. Maksgevinsten er hele 50 000 mynter!

Musikk & Lyd

Musikken og lyden er virkelig et “blast from the past”. Alle som noensinne har spilt gamle Nintendo-spill kommer til å kjenne seg igjen i den noe blip-bloppaktige musikken. I lengden kan det låte noe ensformig, men den passer fortsatt perfekt med temaet.

Attraction RTP

RTP, eller Return To Player, er helt enkelt tilbakebetalingsprosenten, RTP på Attraction ligger på 96,50%, hvilket er et imponerende tall. Spesielt om du sammenligner med Jack Vegas-maskinene hvor tilbakebetalingsprosenten ligger på rundt 80%.

350x200-attraction2Attraction på mobilen

NetEntertainment er et firma som ligger i forkant og har således ordnet det så Attraction fungerer smertefritt på din iPhone, Android-telefon og nettbrett.

Attraction gratisspinn

Spillsider tilbyr med jevne mellomrom gratisspinn på spill som Attraction. På vår eminente gratisspinnside finnes det en liste over hvilke tilbud som det går an å ta en del av akkurat nå.

Attraction bonus

Om du har spilt Attraction tror vi at sjansen for at du vil spille mer er svært stor. Vi kan virkelig anbefale å gå inn på vår bonusside og ta del i våre fantastiske velkomsttilbud.

Attraction tips

Minste innsats per spill er 2 kroner – for deg som foretrekker å spille for mindre summer kan Attraction være et godt alternativ. Savnet av en jackpot kan dog føre til at gevinstsummene kjennes litt gjerrige. Derfor anbefaler vi virkelig – under forutsetning av at du har budsjett til det – at du har noe høyere innsatser enn vanlig. Da øker sjansen for å vinne større enkeltgevinster. Det er fortsatt høyst mulig å vinne store, herlige summer med penger selv om det ikke finnes noen jackpot.

Visste du at?

  • Ordet magnetisme kommer fra den tyrkiske urten Magnesia. Det var der de første magnetiske materialene ble oppdaget.
  • Vektforholdet mellom et elektron i et atom og i en vindrue er omtrent det samme som mellom vindruen og jordkloden.

Av Erik Bråneryd Google+