Aliens

Happy Spins Anmeldelse, NetEnt, Slots, Slots bonus

Aliens
Spilleautomaten Aliens er fantastisk flott. Det er også en hel del nytenkning, noe som gleder oss veldig. Alien-nerd eller ikke – du kommer til å elske den!

Karakter Aliens spilleautomat

[wc_skillbar title=” TOTALVURDERING” percentage=”96″ color=”#ff8000″] [wc_skillbar title=”Design & Grafikk” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Musikk & Lyd” percentage=”95″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Tema” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Følelse” percentage=”100″ color=”#6adcfa”] [wc_skillbar title=”Lett å vinne” percentage=”90″ color=”#6adcfa”]

Spill Aliens spilleautomat:

250x100verajohn

250x100mrgreenCasumo

Aliens slots free spins

Anmeldelse av Aliens spilleautomat

Herregud! Noen ganger får NetEnt det virkelig til! Som med Aliens for eksempel. Vi har falt fullstendig i staver av spilleautomaten Aliens, men så er vi relativt store fans av både filmen og NetEnt fra før også…. Vi tror likevel at de fleste kommer til å verdsette Aliens, uansett om man liker filmene eller ikke. Vi tilbys nemlig ikke en “vanlig” lisensiert spilleautomat her, nei, Aliens er fullstappet av adrenalinfylte nyheter. Årets hittil mest ‘hypede’ spilleautomatlansering, helt klart. Lever det så opp til forventningene? Nei – det er enda bedre!

NetEnt har til og med prestert det kunststykket å overføre filmenes klaustrofobiske og tankevekkende følelse direkte inn i stua de, og det med en spilleautomat. Utrolig godt jobba, synes vi på Slotsify! Aliens er 2014’s største lansering fra NetEnt og det merkes at det er lagt utrolig mye tid og krefter ned i utviklingen her. En skikkelig prestisjejobb og selv om det ikke er NetEnts først lisensierte spill som bygger på en film (South Park, Scarface osv.) så er det garantert det beste til nå!

Selve spilleopplevelsen da? Kort oppsummert kan man si at det ikke kretser rundt gratisspinn (scatter finnes ikke, istedenfor vinner man enkle respinn), men snarere rundt selve bonusrundene. Dersom du har spilt en del dataspill kommer du til å kjenne igjen prinsippet, da det handler om å komme til neste level så ofte som mulig. For å komme deg til bonusrundene må du komme deg fra den vanlige spillmodusen – The Search, og til første bonusrunden – The Encounter. Det gjør du ved å samle symboler i en Alien Activity-måler på toppen av spillebrettet. Hver gang du vinner samler du symboler i denne måleren, og jo større gevinst, desto flere symboler. Samtidig som du nærmer deg The Encounter hører man i bakgrunnen hvordan pulsen øker, noe som er virkelig spennende, og gjør at man selv får litt høyere puls!

Vel fremme i The Encounter gjelder det å avlive så mange Aliens som mulig uten å gå tom for ammunisjon. Du møter innledningsvis små og enkle Aliens, men jo lengre du kommer, treffer du på stadig større og styggere Aliens. Da gjelder det virkelig å ikke gå tom for ammunisjon. Om du går tom, er første bonusrunde, The Encounter, slutt. Holder du lenge nok ut kommer du omsider til siste nivå – The Hive! I denne bonusrunden gjelder det å ta knekken på dronningen. Det gjør man ved å kaste granater inn i bolet (The Hive). Tilfeldighetene avgjør hvor godt du treffer, og desto bedre treff, jo flere bonuspenger. Det høres vanskeligere ut enn det er, men spillet er lett og lære, slik at man skjønner fort hva man trenger å gjøre. Det aller beste er selvfølgelig å prøve selv!

Design & Grafikk

Hvor skal vi begynne? Aliens er så vakker at vi nesten feller en liten gledeståre. Det er utrolig flott og fungerer som en drøm! Alle momenter i spillet er utrolig fine, fra “vanlige” spinn til de ulike nivåene “The Search”, “The Encounter” og “The Hive”, som er gratisspinn og bonusrunde i en herlig kombinasjon. Disse momentene er selvfølgelig hentet fra ulike scener i filmene, så om du har sett dem, kommer du garantert til å kjenne deg igjen.

Tema

Vi kommer ikke på et kulere tema for en spilleautomat enn Aliens. Science fiction og Thriller i verdensrommet kombinert med utrolig kule bonusrunder i FPS (First Person Shooter)-perspektiv gjør Alien til en spektakulær spilleautomat! Man begynner på en base før man skal bekjempe Aliens i ulike størrelser. Aliens er et helt fantastisk tema!

Aliens slots bonusWildsymboler

Wildsymbolene i Aliens er utrolig enkle, det er ganske enkelt en stor W som det står wild under. Enklere og tydeligere blir det ikke.

Bonusrunder & gratisspinn/scatter

Scatter og gratisspinn finner du som sagt ikke i Aliens, spillet er derimot fullstappet med en nyhet – respinn som i bonusrundene samles ved å finne pakker med ammunisjon – såkalte ammo packs.

Musikk & Lyd

Akkurat som i grafikken har NetEnt virkelig lykkes med å videreføre følelsen fra filmen Aliens til spilleautomaten med flotte lydeffekter og små detaljer som f.eks. at pulsen øker når man nærmer seg The Encounter. Verdensklasse. Musikken er også meget passende med spilleautomatens tema, og gjør det hele enda mer spennende.

Aliens spilleautomat RTP

NetEnt har enda ikke gått offisielt ut med RTP for Aliens spilleautomat, men så fort det kommer oppdaterer vi selvfølgelig her!

 

Aliens slots i mobilenAliens på mobilen

NetEnt har virkelig fått dreisen på sin mobilutvikling, den såkalte Touch-plattformen. Mens for bare noen måneder siden måtte vente i flere uker på en mobilversjon av en ny spilleautomat, slippes de nå samtidig. Det betyr selvfølgelig at du allerede nå kan nyte spilleautomaten Aliens på din mobil – uansett om du har en iPhone eller Android-telefon. Nettbrett fungerer også kjempefint!

Aliens gratisspinn

Bonus og gratisspinn på Aliens, lurer du helt sikkert på. Vel, som vi har skrevet tidligere i denne anmeldelsen, så finnes det ingen scatterfunskjon på denne spilleautomaten. Derimot har man lagt inn nyheten respinn som finnes i bonusrundene, når du finner mer ammunisjon. Om det er mer tradisjonelle gratisspinntilbud på Aliens du er ute etter, så kan du ta en titt på vår side om gratisspinn!

Aliens spilleautomat tips

Det beste tipset vi kan gi deg når du spiller Aliens er å slå av lyset, skru opp lyden og bare nyte. Spilleautomaten har en god balanse mellom hyppige utbetalinger og store gevinster i bonusrundene. Allerede i første testspillingen kom vi inn i 3 bonusrunder, hvor en gikk hele veien til The Hive og en solid pengepremie. Vi velger å spille Aliens med noe høyere innsatser enn vi pleier å bruke på andre automater, for å maksimere gevinstene i bonusrundene som faktisk dukker opp veldig ofte!

Aliens slots i mobilenVisste du at?

  • Filmen Alien kom i 1979 og satte virkelig fart på Sigourney Weavers karriere. Det var en av de første filmene noensinne med en kvinnelig actionhelt i fokus. Filmtittelen ble ikke oversatt til norsk, noe som var uvanlig på den tiden, men den fikk heller beholde originaltittelen “Alien”, vel og merke med et tillegg på norsk: “Alien – den åttende passasjeren”, ikke like kult spør du oss.

Sjekk ut listen over aktuelle spilleautomatbonuser her!

Av Anette Larsson Google+